2015-10-17 13:05:11
Φωτογραφία για Απίστευτη κομπίνα από πατρινή επιχείρηση που έχτισε μεγαθήριο...
Σε βασίλειο της αυθαιρεσίας αναδεικνύεται ξανά  η Αχαΐα σε ότι αφορά τα τεκταινόμενα επί χρόνια στο χώρο της οικοδομής και της εφαρμογής του νόμου από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ανάλογα με τα πρόσωπα που εμπλέκονται και την οικονομική τους επιφάνεια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση γνωστής Πατρινής επιχείρησης, η οποία σε χρόνο ρεκόρ το 2013 κατόρθωσε με αλχημείες και με την ανοχή υπηρεσιακών παραγόντων να εκδώσει  οικοδομική άδεια, μετατρέποντας  έκταση 57 τετραγωνικών μέτρων  ιδιοκτησίας της που είναι εντός ορίων οικισμού, σε 611 τετραγωνικά μέτρα εντός των ορίων!!! , εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ανέγερση ενός μεγαθηρίου, το οποίο μέχρι σήμερα της αποφέρει σε ημερήσια βάση έσοδα δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Στα όσα αποκαλύπτουν το μεγαλείο της αυθαιρεσίας που υπάρχει επί χρόνια στις αρμόδιες για την έκδοση οικοδομικών αδειών υπηρεσίες, το γεγονός , πως πριν από μια εβδομάδα η πολεοδομία προχώρησε σε ανάκληση της οικοδομικής άδειας που είχε η ίδια εκδώσει το 2013 , αλλά ήδη το μεγαθήριο έχει ανεγερθεί και με βάση την ισχύουσα πλέον νομοθεσία, δεν πρόκειται να κατεδαφιστεί.


Την ίδια ώρα ερωτηματικά  μπαίνουν στο τραπέζι και σε ότι αφορά το κατά πόσο η σχετική απόφαση έχει διαβιβαστεί  στο τμήμα αδειών λειτουργίας επιχειρήσεων του Δήμου, προκειμένου αυτή με τη σειρά της να εκδώσει απόφαση για την αναστολή της,  με συνέπεια το κλείσιμο μια επιχείρησης η οποία έχει λάβει παράνομα άδειες και κατ’ ουσία από το 2013 μέχρι σήμερα λειτουργεί παράνομα.

Είναι πολλά τα λεφτά

Παράγοντες της αγοράς  και του τεχνικού κόσμου που έχουν λάβει γνώση της εξέλιξης αυτής, αφήνουν με νόημα να εννοηθεί ,πως είναι επιβεβλημένη η επέμβαση του εισαγγελέα με εντολή του οποίου θα «ήταν χρήσιμο να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί υπηρεσιακών παραγόντων παρελθόντων χρόνων, οι οποίοι έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, η οποία μπάζει από παντού.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ