2015-10-18 01:06:08
Φωτογραφία για Τι κόμμα θέλει ο Μητσοτάκης; [video]
"Ο κ. Τσίπρας είναι ηθικά έκπτωτος. Κορόιδεψε τον ελληνικό λαό", υπογράμμισε ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. Όσον αφορά την εσωκομματική διαδικασία, σημείωσε ότι σήμερα η ΝΔ είναι κόμμα μηχανισμών και εφόσον εκλεγεί, θα γίνει κόμμα αξιών.

"Παρούσα η ΝΔ"

"Η Νέα Δημοκρατία ήταν παρούσα την Παρασκευή στη Βουλή και θα είναι παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εσωκομματικής διαδικασίας", πρόσθεσε.

Επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας: "Ο κ. Τσίπρας είναι ηθικά έκπτωτος. Κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό. Υποσχέθηκε 13η σύνταξη και τώρα κόβει τη 12η, θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και τώρα όχι απλά δεν καταργείται αλλά ενισχύεται η φοροκαταιγίδα σε όλη την ακίνητη περιουσία".

Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι "ο κ. Τσίπρας θέλει πολλούς φόρους, θέλει να δολοφονήσει τη μεσαία τάξη για να συντηρήσει ένα μεγάλο Κράτος. Εμείς θέλουμε ακριβώς το αντίθετο".


"Κόμμα κουρασμένο και γερασμένο η ΝΔ"

Όσον αφορά την εσωκομματική διαδικασία, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι τα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα στελεχώνονται μόνο με κομματικά στελέχη που δεν έχουν κολλήσει ένσημα. Είπε: "Θέλω οι τοπικές κοινωνίες να έχουν λόγο στην επιλογή των υποψήφιων βουλευτών".

"Με αυτόν τον τρόπο", συνέχισε, "θα ενισχύσουμε το ρόλο των απλών Νεοδημοκρατών και θα βγουν από την ίδια την κοινωνία άνθρωποι ψημένοι στα πραγματικά προβλήματα που θα έρθουν να μπολιάσουν με νέες ιδέες ένα κόμμα που είναι κουρασμένο και γερασμένο.

Κατέληξε, δε, με νόημα: "Η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι ένα κόμμα μηχανισμών και όλοι προσδιορίζονται ανάλογα με τον ποιον ξέρουν. Με μένα αυτά θα τελειώσουν. Θέλω ένα κόμμα αρχών και αξιών". 
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ