2015-10-19 20:40:03
Φωτογραφία για ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΙΡ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΥΣ!
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας στο Μάξιμιρ. Βάζει... stop σε Έλληνες και Σέρβους οπαδούς που μπορεί να θέλουν να πάνε στο γήπεδο, ενώ υπάρχουν σκέψεις για κλείσιμο των Θυρών των φιλοξενούμενων.

Στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ συνεχίζουν να βρίσκονται υπό... τον φόβο των επεισοδίων στο Μάξιμιρ στο περιθώριο του αγώνα της Τρίτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κροατική ομάδα.

Συνεχίζουν να ανησυχούν για πιθανή παρουσία Ελλήνων και Σέρβων οπαδών και για αυτό το λόγο τα μέτρα φύλαξης θα γίνουν ακόμα πιο αυστηρά και ενώ υπάρχουν ακόμα και σκέψεις για κλείσιμο των Θυρών των φιλοξενούμενων!

Στη Ντιναμό φοβούνται ιδιαίτερα πως λόγω των πολύ καλών σχέσεων του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα θα υπάρξουν οπαδοί από τις δύο χώρες στο γήπεδο.

«Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν να μην υπάρχουν οπαδοί των δύο ομάδων στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Είναι ένα μέτρο για την... ασφάλεια των δύο ομάδων και την ομαλή διεξαγωγή των δύο ματς. Έτσι δεν θα υπάρχουν Έλληνες στο Ζάγκρεμπ και Κροάτες στην Ελλάδα. Υπάρχει και ενημέρωση προς την UEFA αλλά και σχετική απόφαση από την Ομοσπονδία», τόνισε στον κροατικό Τύπο στέλεχος της Ντιναμό, διαβάζοντας και την σχετική ανακοίνωση της ομάδας.

Οι Κροάτες θυμήθηκαν ξανά μάλιστα τα περιστατικά με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που δέχθηκαν επίθεση στο Ζάγκρεμπ αλλά και τα επεισόδια στο Ελλάδα - Κροατία...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ