2015-10-20 21:56:09
Φωτογραφία για «ΕΦΑΓΕ» ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ Ο... ΘΡΥΛΟΣ!
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Τραϊανός Δέλλας παραιτήθηκε... Yπηρεσιακός ο Στέλιος Μανωλάς!

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Τρίτης η ΑΕΚ με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της έκανε γνωστό το... φινάλε του Έλληνα τεχνικο΄θ.

Πάντως αξίζει να τονιστεί πως η Ένωση άργησε να γνωστοποιήσει το... «διαζύγιο» με τον (πλέον) πρώην προπονητή της, από την στιγμή που ο Δέλλας είχε υποβάλλει την παραίτηση του από τα πρώτα λεπτά του μεσημεριανού ραντεβού που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΕΚ, η οποία είναι ήδη σε αναζήτηση νέου τεχνικού (με το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ να παίζει δυνατά), χρέη προπονητή θα εκτελεί ο Στέλιος Μανωλάς που έχει την ευθύνη για την Κ20. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να κοουτσάρει την ΑΕΚ και στο ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ αν μέχρι τότε δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης του Δέλλα!


Προφανώς η ήττα από τον Ολυμπιακό έπεσε... πολύ βαριά στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και ο Δέλλας ήταν αυτός που... "πλήρωσε" την 4άρα από τους ερυθρόλευκους!

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ