2015-10-21 00:58:21
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ... ΧΑΤΗΡΙ Η ΜΠΑΓΕΡΝ, ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΑΡΣΕΝΑΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Μπάγερν είχε κατοχή, ευκαιρίες, αλλά... χάρισε τα δύο γκολ στους Λονδρέζους (2-0) που έπαιζαν την επιβίωση τους. Νίκησαν και ελπίζουν ξανά για πρόκριση.

Η Άρσεναλ έβαλε... φρένο στο αήττητο της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις με τη νίκη της στο Έμιρεϊτς απέναντι στους Βαυαρούς. Ζιρού και Οζίλ τα γκολ, μοιραίος ο Νόιερ.

Μια... γκάφα του ήρωα μέχρι εκείνη τη στιγμή Νόιερ, και η παρουσία του Ζιρού στην κατάλληλη θέση τη σωστή στιγμή, έκριναν την αναμέτρηση στο Έμιρεϊτς.

Ο Νόιερ που είχε κρατήσει όρθια την Μπάγερν σε σουτ του Οζίλ στο 7’ και σε κεφαλιά του Γουόλκοτ εξ’ επαφής στο 33’ με μια άστοχη έξοδο σε φάουλ του Καθόρλα, έδωσε την ευκαιρία στον Ζιρού, που είχε περάσει λιγότερο από τρία λεπτά νωρίτερα, σαν αλλαγή στη θέση του Γουόλκοτ, να χαρίσει το πρώτο τρίποντο στην Άρσεναλ στον 6ο όμιλο.

Ο Οζίλ στο 94’ σφράγισε τη νίκη μετά από κλέψιμο και ασίστ του Μπεγιερίν.

Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγιερίν, Μερτεσάκερ, Κονσιελνί, Μονρεάλ, Κοκλέν, Σάντι Καθόρλα, Ράμσεϊ (57’ Τσάμπερλεν), Οζίλ, Α. Σάντσες (82’ Γκίμπς), Γουόλκοτ (74’ Ζιρού)

Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Τιάγκο, Τσάμπι Αλόνσο (71΄Κίμιχ), Μίλερ, Ντάγκλας Κόστα, Βιντάλ (71’ Ραφίνια), Λεβαντόφσκι

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ