2012-05-09 12:15:36
Φωτογραφία για 50 εκατομμύρια ρούβλια για τη σύλληψη του Πούτιν
Ο δισεκατομμυριούχος Μπόρις Μπερεζόφσκι υποσχέθηκε  αμοιβή 50 εκατομμύριων ρουβλίων (1,25 εκατ. ευρώ ή 1,6 εκατομμύρια δολάρια) σε όποιον συλλάβει τον Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Μπερεζόφσκι ζει εξόριστος στο Λονδίνο, από όπου χρηματοδοτεί όλα τα είδη τρομοκρατικών επιθέσεων στην ίδια τη χώρα του. Με την υποστήριξη του Λονδίνου και της Ουάσινγκτον, σκοπεύει να θέσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν ενώπιον ενός διεθνούς δικαστηρίου.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ορκίστηκε την Δευτέρα 7 Μαΐου 2012 στις 11:30 π.μ., τοπική ώρα. Εξελέγη στις 4 Μαρτίου από το 63,6% των συμπολιτών του, για μια τρίτη θητεία έξι ετών.

Η αντιπολίτευση που υποστηρίζεται από τους Αγγλοσάξονες κατήγγειλε  πολλές νοθείες, πάντως, οι διεθνείς παρατηρητές υπογράμμισαν ότι αυτές δεν ήταν του μεγέθους που θα μπορούσε να αλλάξει τα αποτελέσματα των εκλογών.

Την Κυριακή και την Δευτέρα, περισσότεροι από 400 άτομα συνελήφθησαν στη Μόσχα, καθώς ήταν έτοιμα να διακόψουν την τελετή της ορκωμοσίας μετά το κάλεσμα του Μπόρις Μπερεζόφσκι.
Πηγή
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ