2015-10-23 12:45:19
Φωτογραφία για Περί ιδιωτικής εκπαίδευσης
Σε κανέναν δεν αρέσει να του επιβάλουν φόρους Όμως καλώς ή κακώς κάποιοι συμπολίτες μας αρνούνται να πληρώσουν για κάτι που οι ίδιοι επιλέγουν να κάνουν, δηλαδή κάτι για το οποίο δεν τους υποχρεώνει κανείς. Η επιλογή της ιδιωτικής εκπαίδευσης είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και όχι "μόδα" που πρέπει να την ακολουθούν όλοι. Και αντικειμενικά, αν και κάποιοι συμπολίτες μας θα δυσαρεστηθούν, αυτοί που επιλέγουν το χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης πρέπει να προϋπολογίζουν το κόστος της ενέργειάς τους αυτής και με ενδεχόμενες επιβαρύνσεις.

Αν κάποιος δε θέλει να πληρώνει υπάρχει η λύση του δημόσιου σχολείου. Πέρα όμως από Φαρισαϊσμούς σήμερα καλούνται οι περισσότεροι Έλληνες να πληρώσουν δυσβάσταχτους φόρους για πράγματα που δεν έχουν επιλογή να αποφύγουν, όπως την αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, στα καύσιμα, στα είδη πρώτης ανάγκης,στην Υγεία, ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ και άλλα. Είναι αισχρό να διαχωρίζονται οι άνθρωποι σε πληβείους και πατρίκιους με προσχήματα τέτοιου τύπου.

Αυτός που βγαίνει και διαμαρτύρεται για την αύξηση της τιμής του κέικ, ας σκεφτεί αυτόν που δεν έχει να πληρώσει το απλό ψωμί. Στο κάτω κάτω στη χώρα μας χορτάσαμε τόσα χρόνια από γκρίνια και μιζέρια του τύπου "δεν έχουμε να φάμε, αλλά διαθέτουμε iPhone 6S". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ