2012-05-09 13:15:13
Φωτογραφία για Επίθεση Καμμένου σε Σαμαρά-Βενιζέλο και 5 προϋποθέσεις για συμφωνία
Ο Π.Καμμένος στο βήμα απευθυνόμενος στην Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων ...

Δύναμη σταθερότητας στο κλίμα της πολιτικής αναξιοπιστίας χαρακτήρισε τους Ανεξάρτητους Ελληνες,ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην Κ.Ο του κόμματός του.Ο κος Καμμένος επιτέθηκε στους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο χαρακτηριζόντας τους "αρχηγούς του χθες" αναφορικά με την προθεσή τους να δώσουν ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση του κ.Τσίπρα και τους κάλεσε να τοποθετηθούν ανοικτά εαν συμφωνουν με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Μακεδονικό και τη λαθρομετανάστευση.

Τέλος εξήγησε την άρνηση του να προσέλθει σε συνάντηση με τον Α.Σαμαρά στο πλαισιο των διερευνητικών εντολών προαναγγέλλοντας παράλληλα και την αντιστοιχη άρνηση στον κο.Βενιζέλο,λέγοντας ότι δεν είναι δυνατές συνομιλίες με αυτούς που έχουν βάλει "φαρδιά" την υπογραφή τους με τους τραπεζίτες και ζητώντας από τους αρχηγούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να αποσύρουν τις εγγυητικές επιστολές που έχουν αποστείλει στην Ευρώπη.


Το μόνο δίλημμα -ειπε- είναι ναι ή όχι στο Μνημόνιο και τονισε οτι στο χέρι της κάθε Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι να ζητήσει από τους αρχηγούς, είτε να παραιτηθούν από την αρχηγία είτε να αποσύρουν τις εγγυητικές επιστολές προς την Τρόικα

Καταληγοντας ο κ.Καμμενος εθεσε 5 σημεία ως προυποθεση για συμφωνια με αλλα κομματα που ειναι τα εξης:

η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων

η καταγγελία των μνημονίων

η διαγραφή του επαχθούς χρέους

η τιμωρία των ενόχων που μας οδήγησαν εδώ

η οριοθέτηση της ΑΟΖ
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ