2015-10-25 15:11:35
Φωτογραφία για Για όσους δεν γνωρίζουν - Ο άγνωστος Λάκης Λαζόπουλος... [photo]
H σύντροφος της ζωής του Η Τασούλα Λαζοπούλου είναι η πιο φανατική θαυμάστρια του Λάκη. Βρίσκει το χιούμορ του έξυπνο και γελάει πολύ με τη σάτιρα που παρουσιάζει. Αλλωστε, το χιούμορ είναι ένα από τα στοιχεία που αγάπησε στον άνθρωπο τον οποίο παντρεύτηκε πριν από χρόνια, ο οποίος είναι ο πατέρας της μοναχοκόρης της. 

Ο Λάκης και η Τασούλα γνωρίστηκαν στην Κομοτηνή, φοιτητές και οι δύο της Νομικής Σχολής. Νεαρά παιδιά, έζησαν μαζί τα φοιτητικά τους χρόνια που ήταν καθοριστικά για τη ζωή τους. Μοιράστηκαν την ξεγνοιασιά και τις αγωνίες της πρώτης νιότης και δεν άργησαν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Λάκης επισκεπτόταν συχνά τους γονείς της Τασούλας στη Δράμα, με τους οποίους διατηρούσε στενούς δεσμούς. Τους σεβόταν και τους αγαπούσε, ενώ τα ίδια συναισθήματα είχε και όλη η οικογένεια της Τασούλας γι’ αυτόν. Στη Δράμα έχουν περάσει τις πιο όμορφες οικογενειακές γιορτές, Χριστούγεννα και Πάσχα. 


Η Τασούλα Λαζοπούλου δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου την εμφάνισή της. Διατηρεί πάντα το ίδιο στιλ στα μαλλιά της, ενώ το ντύσιμό της είναι απλό. Ασχολείται πολύ με το διάβασμα και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της κόρης τους, Μαριέλλης, κάτι που ο Λάκης εκτιμά αφάνταστα. Αλλωστε, εκείνος ήταν πάντα -και εξακολουθεί να είναι- πολύ απασχολημένος με το θέατρο και την τηλεόραση και οι ώρες που μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι είναι ελάχιστες.

Η διακριτική, σεμνή και σοβαρή Τασούλα Λαζοπούλου έχει κερδίσει και τη μεγάλη εκτίμηση όλων των ανθρώπων του θεάτρου. 

Οταν τη συναντούν στις πρεμιέρες του καλλιτέχνη, όλοι την πλησιάζουν για να της δείξουν την αγάπη τους. Εκείνη το εισπράττει αυτό και καμαρώνει. 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ