2015-10-25 18:00:17
Φωτογραφία για ΛΟΤΖΕΣΚΙ : ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ 100%!
Ο Ματ Λοτζέσκι πιστεύει πως η ήττα στο Κύπελλο ήταν... μεγαλύτερης σημασίας για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να καλύψει τη διαφορά των 4 πόντων του ΟΑΚΑ στο ΣΕΦ.

«Νομίζω πως η απώλεια του Κυπέλλου είναι πιο μεγάλη από την ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο, παρά τη λύπη που νιώθουμε όλοι μας, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να γίνουμε καλύτεροι. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη και όσο για τη διαφορά των τεσσάρων πόντων, θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να την ανατρέψουμε στον δεύτερο γύρο. Είμαστε νέα ομάδα, έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες και δεν είναι υπερβολή να πω ότι ακόμη μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου» ήταν τα πρώτα λόγια του Βέλγου φόργουορντ στην Real News.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να δουλέψουμε με πίστη και αφοσίωση στους στόχους μας. Ασφαλώς και μπορούμε να παίξουμε πιο αποτελεσματικά, το πιστεύω 100% αυτό. Ακόμη και στο ματς του ΟΑΚΑ συγκριτικά με εκείνο του Κυπέλλου εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι και με μαχητικό πνεύμα, όμως μας στοίχισαν μερικά νεκρά διαστήματα. Θεωρώ ότι πολύ σύντομα όλα τα παιδιά θα δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο, επιστρέφοντας στις επιτυχίες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ