2012-05-09 14:38:02
Φωτογραφία για Το ΠΑΣΟΚ… κάνει προσπέραση
Οι πληροφορίες που διαρρέουν από την Ιπποκράτους και αφορούν στην πρόθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου να μην δεχτεί ουσιαστικά τη διερευνητική εντολή που θα του... παραδώσει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, είναι απολύτως ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στο επιτελείο των στενών συνεργατών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δηλώνει πρόθυμος να συνδράμει όσο μπορεί, στην επιτυχή έκβαση των προσπαθειών για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασία, προκειμένου να αποφευχθούν νέες εκλογές που, και στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι θα έχουν εξαιρετικά επιζήμιες συνέπειες για τη χώρα.

Αυτή η τακτική υπηρετείται με το να… προσπεράσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος τη διερευνητική εντολή που θα του δοθεί, προκειμένου να επισπευστούν οι διαδικασίες, και να προκληθεί σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Σε αυτήν ακριβώς τη διαδικασία στρέφονται οι ελπίδες όλων, προκειμένου να εξευρεθεί βιώσιμη λύση συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας. Και να αποφευχθούν οι νέες εκλογές.
statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ