2015-10-28 19:43:05
Φωτογραφία για Κατέφυγαν στην δικαιοσύνη οι γονείς που γεννήθηκε το μωρό τους νεκρό
Στη Δικαιοσύνη σκοπεύουν να προσφύγουν οι γονείς του βρέφους που γεννήθηκε νεκρό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Οι γονείς υποστηρίζουν πως θα μπορούσε να είχε σωθεί αλλά αυτό δε συνέβη λόγω ιατρικών παραλείψεων.

Όπως αναφέρουν, η μητέρα μπήκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Μαμάτσειο, εγκυμονούσα επί 9 μήνες και 2 ημέρες, έχοντας πυρετό και πόνους, αλλά οι γιατροί δεν προχώρησαν σε καισαρική, αν και το μωρό ζούσε κανονικά, όπως έδειξε και σχετική εξέταση που έγινε από ειδικευόμενο γιατρό.

Μόλις το πρωί της επόμενης ημέρας, (σύμφωνα πάντα με τους συγγενείς) γιατρός έδωσε εντολή για εξέταση με υπέρηχο της μητέρας και τότε διαπιστώθηκε πρόβλημα με το νεογνό, για να ακολουθήσει η χειρουργική επέμβαση, που το έφερε νεκρό στο φως.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο έδωσαν, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, το νεκρό βρέφος μέσα σε… χαρτόκουτο, σε συγγενή της οικογένειας, προκειμένου εκείνος να το μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία-νεκροτομή, η οποία τελικά δεν έγινε. Μέχρι και σήμερα, Τετάρτη, η σορός του βρέφους βρίσκεται στο νεκροτομείο νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, με την όλη διαδικασία να είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρα για την οικογένεια Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ