2015-10-29 09:36:27
Φωτογραφία για ΤΑ ΕΚΑΝΕ... ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ!
Τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη Ρόμα συνεχίζει... ακάθεκτος ο Κώστας Μανωλάς!

Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού ήταν για ακόμη μία φορά από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Ρούντι Γκαρσία, έχοντας καταλυτικό ρόλο στη νέα άνετη επικράτηση των «τζιαλορόσι» επί της Ουντινέζε με 3-1.

Ο διεθνής αμυντικός βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Ρόμα και στα 70 λεπτά που αγωνίστηκε, φρόντισε με τη συνολική του απόδοση να... επιβεβαιώσει προς πάσα κατεύθυνση για ποιο λόγο θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους στόπερ της Ευρώπης!

Ο Μανωλάς ήταν για ακόμη μία φορά απροσπέλαστος στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ωστόσο η καλύτερή του στιγμή στην αναμέτρηση ήταν η φάση του 63ου λεπτού, από την οποία προήλθε το 3-0 των «τζιαλορόσι».

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος διεθνής στόπερ ξεκίνησε την ατομική του προσπάθειά, πίσω από την γραμμή της σέντρας και με έναν απίστευτο διασκελισμό ξέφυγε από την επιτήρηση των αντιπάλων του για να φτάσει στο ύψος της περιοχής. Σε εκείνο το σημείο είδε τον Ζερβίνιο σε θέση φορ και την κατάλληλη στιγμή του... σέρβιρε έτοιμο γκολ, με τον διεθνή άσο από την Ακτή Ελεφαντοστού με διαγώνιο σουτ να γράφει το 3-0!


Μάλιστα, ο Μανωλάς τη στιγμή της αντικατάστασής του στο 70ό λεπτό γνώρισε την αποθέωση, με όλους τους οπαδούς της Ρόμα να παραληρούν και να του προσφέρουν ένα αυθόρμητο χειροκρότημα!

Στο καθαρά αγωνιστικό «κομμάτι» η Ρόμα ξεκίνησε «φουριόζα» και με την συμπλήρωση των 10 πρώτων λεπτών βρέθηκε να προηγείται με 2-0 χάρη σε τέρματα των Πιάνιτς (5’) και Μαϊκόν (10’).

Ο Ζερβίνιο στο 63’ έγραψε το 3-0 με τον Μανωλά να τα κάνει... κυριολεκτικά όλα μέσα στο γήπδεο, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τερό στο 77’.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όλοι 390 ευρώ σύνταξη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όλοι 390 ευρώ σύνταξη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ