2012-05-09 15:28:56
Φωτογραφία για ΕΙΣΑΙ «ΜΑΛ@@@» ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Αποκάλυψε τις... "ακατάλληλες" λέξεις που του είπε ο Ντέλιο Ρόσι, στο περίφημο επεισόδιο που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Φιορεντίνα - Νοβάρα, ο Άντεμ Λιάιτς "Όταν έγινα αλλαγή χειροκρότησα και του είπα στα ιταλικά "Είσαι μεγάλος, είσαι σπουδαίος". Επαναλαμβάνω, έκανα λάθος. Αλλά δεν περίμενα μία τέτοια αντίδραση", είπε αρχικά στις δηλώσεις του στην "Corriere della Sera" o επιθετικός της Φιορεντίνα, και συνέχισε:

"Ζητώ από τους τηλεοπτικούς σταθμούς να προβάλλουν ξανά το βίντεο. Έγραψαν ότι έβρισα τη νεκρή μητέρα του προπονητή μου, ότι μίλησα για το γιο του που έχει προβλήματα αναπηρίας, πράγματα που δεν είναι αλήθεια.

Εάν αποδειχτεί ότι έχω πει αυτά τα πράγματα, είμαι έτοιμος να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο. Ο Ρόσι προσπάθησε πολλές φορές να με χτυπήσει ενώ την ίδια ώρα μου έλεγε "είσαι μ@@@κας, θα σε σκοτώσω".

Εγώ του απάντησα στα σέρβικα και σίγουρα δεν του έλεγα κοπλιμέντα. Ένας από τους συνεργάτες του με κρατούσε από το ένα χέρι και μου έλεγε να παραμείνω ήρεμος και ένας παράγοντας της Φιορεντίνα με κρατούσε από το άλλο χέρι.


Δεν ήμουν όμως εγώ εκείνος που έπρεπε να ηρεμήσει. Ευτυχώς δεν με χτύπησε με "γεμάτη" μπουνιά. Από την πλευρά μου δεν πέρασα στην επίθεση και είμαι υπερήφανος. Αυτό δείχνει πως οι γονείς μου με μεγάλωσαν σωστά.

Δεν θα μπορέσω να τον συγχωρέσω ποτέ για αυτό που έκανε".

Επιπλέον, ο Άντεμ Λιάιτς, τον οποίο η Φιορεντίνα έχει βάλει στο... "ψυγείο" μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Ντέλιο Ρόσι να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο "Αρτέμιο Φράνκι" παρά το δυσάρεστο περιστατικό.

"Θέλω να μείνω και ελπίζω να μείνω. Έχω μάλιστα αγοράσει και σπίτι εδώ, αυτό στο οποίο έμενε ο Οσβάλντο. Δεν φοβάμαι τα σφυρίγματα. Δεν είμαι ένα κακομαθημένο παιδί που σκέφτεται μόνο τα χρήματα και τα αμάξια.

Το Νόβι Παζάρ είναι κοντά στο Κόσοβο. Όταν ήμουν μικρός, πάνω από το σπίτι μου πετούσαν βόμβες. Δεν φοβάμαι λοιπόν τα σφυρίγματα από την εξέδρα".
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ