2012-05-09 15:30:05
Φωτογραφία για Ντέμης: «Πρώτα Ντουμπάι, μετά Λονδίνο»
Ο Ντέμης Νικολαϊδης αναχωρεί για το εξωτερικό με πρώτο του σταθμό το Ντουμπάι και στη συνέχεια θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Τις τελευταίες ημέρες πρώτο θέμα συζήτησης στο εξωαγωνισιτκό ρεπορτάζ της ΑΕΚ αφορά το ταξίδι του Ντέμη Νικολαϊδη στο εξωτερικό το οποίο αφορά ουσιαστικά προσωπικές υποθέσεις του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν να συνδυάζει το συγκεκριμένο ταξίδι και με ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ την επόμενη ημέρα στο διοικητικό κομμάτι.

Για να είμαστε σωστοί με το ρεπορτάζ να καταγράψουμε ότι από το περιβάλλον του    Νικολαϊδη δεν επιβεβαιώνεται (αλλά ούτε και διαψεύδεται) το σενάριο που τον θέλει στο ταξίδι του να έχει επαφές για το... αύριο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το οποίο σας είχε αποκαλύψει το ταξίδι του Ντέμη στο εξωτερικό, ο πρώτος σταθμός του πρώην προέδρου της ΑΕΚ δεν είναι η Ευρώπη και το Λονδίνο, αλλά το Ντουμπάι. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς θα κάνει στα ΗΑΕ ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης, ωστόσο αυτό που σημειώνεται είναι ότι αφορά προσωπικές υποθέσεις.


Άλλωστε όπως και να έχει ο ίδιος ο Ντέμης Νικολαϊδης έχει ξεκαθαρισει ότι συμβαίνει και αφορά την ομάδα θα ενημερώνει ο ίδιος γραπτώς. Αν κι εφ'όσον λοιπόν το συγκεκριμένο ταξίδι στο Ντουμπάι συνδέεται με τα διοικητικά της ΑΕΚ δεν αποκλείεται στο μέλλον να το επιβεβαιώσει ο ίδιες ο Νικολαϊδης, κάτι βέβαια που δεν μπορεί να το περιμένεο κανείς με σιγουριά αφού δεν αρέσκεται να επικοινωνεί τα όσα κάνει.

Σύμφωνα πάντα, με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, ο επόμενος σταθμός του ταξιδιού του πρώην προέδρου της Ένωσης, μετά το Ντουμπάι δηλαδή, θα είναι η Αγγλία και πιο συγκκεριμένα το Λονδίνο. Η επιστροφή του Ντένη Νικολαϊδη στην Ελλάδα αναμένεται την Δευτέρα (14/5) ή το αργότερο την Τρίτη (15/5).

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ