2015-10-30 19:27:34
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΜΑΡΚΑΝΟ ΜΕ... ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού μίλησε ο Ιμπάνιεθ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογαλικό μέσο.

«Πιστεύω, ειλικρινά, έστω και αν είμαι ατζέντης του Μαρκάνο, πως οι άνθρωποι έχουν διαπιστώσει πόσο πολύτιμος είναι. Σε συνδυασμό με την ταχύτητα, τη συγκέντρωση και το ύψος του, 1.87μ., είναι ένας καλός παίκτης», ανέφερε ο γνωστός μάνατζερ και συνέχισε.

«Ήταν σημαντικός σε όσες ομάδες και να πήγε, απλά αναγνωρίστηκε αργά. Η ιστορία του είναι αρκετά περίεργη. Παίζει συνεχώς για οκτώ χρόνια. Έχει αλλάξει πολλές ομάδες, αλλά για λόγους που είναι άσχετοι. Έπαιξε στην Ευρώπη με τη Σανταντέρ, τον Ολυμπιακό, τη Ρούμπιν. Και φυσικά όλες αυτές οι ομάδες έχουν σπουδαία ονόματα, αντιπάλους... Η εμπειρία δείχνει ότι συγκεντρώθηκε από αυτόν τον δρόμο. Δεν έπεσε από τον ουρανό».

Συνεχίζοντας ο Ιμπάνιεθ τόνισε. «Ίσως να έχει έρθει ο καιρός για μεγαλύτερη αναγνώριση. Είναι επαγγελματίας και έχει πολλά όνειρα και προκλήσεις. Θέλει να πάει στην Εθνική Ισπανίας, αλλά αυτό δεν του έχει γίνει εμμονή».

Τέλος, για το συμβόλαιό του ανέφερε. «Έχει συμβόλαιο έως το 2018. Δεν νομίζω να το σκέφτεται αυτή τη στιγμή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ