2015-10-31 02:52:37
Φωτογραφία για Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Δείγμα του ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο για να βρεθεί στην επιθυμητή κατάσταση χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού στο Μιλάνο ο Μίλαν Τόμιτς μιλώντας στο "ΣΠΟΡ FM 94,6".

Την ανάγκη μιας νίκης κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο υπερτόνισε με δηλώσεις του ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος παράλληλε αναφέρθηκε στην αμφισβήτηση που παρατηρήθηκε προς το πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη, κάνοντας λόγο για ένα ελληνικό φαινόμενο και ότι δεν πρέπει να πετιούνται όλα στα σκουπίδια για 2-3 κακές εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς:

«Χρειαζόμασταν μια τέτοια νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Η ομάδα όσο περνάει ο καιρός κάνει και ένα βήμα παραπάνω. Είμαστε σε καλό δρόμο για να φτάσουμε στο πικ της επιθυμητής μας φόρμας.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλά χρόνια τώρα ότι δεν παρατάει τα παιχνίδια. Οι παλιότεροι παίκτες το ξέρουν πολύ καλά αυτό και σιγά-σιγά αυτό το μαθαίνουν και οι καινούριοι».


Όσο για τη σημερινή απόδοση του Βασίλη Σπανούλη κι αν αυτή ήταν μια απάντηση στην αμφισβήτηση που δέχθηκε, είπε: «Η αμφισβήτηση είναι ελληνικό φαινόμενο. Ο Σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα σουτ στην καριέρα του. Δεν μπορούμε να τα πετάξουμε όλα στα… σκουπίδια μετά από 2-3 ματς με κακή απόδοση».

Στο τέλος συμπλήρωσε: «Ελέγξαμε το παιχνίδι με την Αρμάνι και στις δύο πλευρές του παρκέ, και επιθετικά και αμυντικά. Δεν γίνεται να έχεις την ίδια καλή αμυντική απόδοση για 40 λεπτά, αλλά είχαμε καλές αμυντικές επιδόσεις σε δυο δεκάλεπτα, αφού στο δεύτερο και στο τέταρτο δεχθήκανε 14 και 12 πόντους αντίστοιχα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η οθόνη με τα 1 δις χρώματα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η οθόνη με τα 1 δις χρώματα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ