2015-11-01 18:56:04
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... «ΦΑΠΑ» ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ! (PHOTOS)
Ο... ενθουσιασμός για την νίκη επί του Παναθηναϊκού κράτησε μόλις μία εβδομάδα στον ΠΑΟΚ που γνώρισε την ήττα στο "Θόδωρος Κολοκοτρώνης" από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1, αν και προηγήθηκε στο σκορ.

Ας δούμε πως σχολιάζουν τα "ασπρόμαυρα" ΜΜε την ήττα που έφερε την ομάδα τους στο... -13 από τον Ολυμπιακό από την 9η κιόλας αγωνιστική! 

olapaok.gr : Η κατάρα της Τρίπολης Παρότι πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα (0-1) χάρη σε γκολ του Πέλκα (23΄), ο ΠΑΟΚ εμφάνισε έλλειψη προσωπικότητας στο δεύτερο ημίχρονο και με κακή απόδοση, κυρίως αμυντικά, δέχτηκε την ανατροπή και ηττήθηκε από τον Αστέραμε 2-1, μη καταφέρνοντας να πάρει θετικό αποτέλσμα για άλλη μια χρονιά στην Τρίπολη

paok24.com : Ένα ημίχρονο δεν φθάνει!

Ο ΠΑΟΚ έχασε (2-1) και πάλι στην Τρίπολη με ανατροπή στο σκορ Θετικός στο πρώτο μέρος, αλλά φοβερά επιπόλαιος στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έχασε για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα…

Μία σχετικά καλή και οργανωμένη παρουσία στο πρώτο ημίχρονο δεν έφθανε για τον ΠΑΟΚ ώστε να κερδίσει βαθμό ή βαθμούς από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Πέλκα, σε αυτό το διάστημα δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο, αλλά από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου φάνηκε η κακή νοοτροπία με την οποία οι παίκτες του Τούντορ μπήκαν στο γήπεδο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ