2012-05-09 16:57:04
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός στο Final 4
Μια αστρολογική παρουσίαση του μπασκετικού Ολυμπιακού Όπως και στην παρουσίαση του Παναθηναϊκού, θα αναφέρω τις εκτιμήσεις μου, χωρίς τη χρήση αστρολογικών όρων. Ωστόσο πίσω από κάθε εκτίμηση «κρύβονται» οι Uranian εξισώσεις.

Ένας αλλά... Θρυλέων!

Ο Ολυμπιακός, κατά την γνώμη μου, σε θεωρητικό επίπεδο έχει πιο εύκολο έργο από τον «αιώνιο» αντίπαλο του 6άστερο Παναθηναϊκό. Η παρουσία του Ίβκοβιτς αποτελεί εχέγγυο, ο Ολυμπιακός έχει πολύ αθλητικά κορμιά αλλά και ένα τεράστιο προτέρημα που μπορεί να γίνει μειονέκτημα. Ο Βασίλης Σπανούλης. Μεγάλος παίχτης η ικανότητα τόσο στο σκοράρισμα όσο και στον χειρισμό του ρυθμού των ερυθρολεύκων. Μετά από εκεί όμως το ...χάος.

-Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ποντάρει κανείς σίγουρα στον Άντιτς όπου είναι πολύ δυνατός. Ο Ντόρσεΰ είναι ένα πεντάρι «τσέπης». Ένας Τοξότης 2.05 όπου είναι ένα δυνατό τεσσάρι με την πολυτέλεια να παίζει 5αρι.


-Ο «πιστολέρο» της Λιθουανικής σχολής των σουτέρ ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους είναι κάτι σαν τον Ράμπο. Κυκλοφορεί και οπλοφορεί. Παπανικολάου και Πρίντεζης θα δώσουν λύσεις. Όμως αναζητείται ο νέος Σιγάλας που θα περάσει χειροπέδες στον Ναβάρο.

-Καλό θα είναι να προσπαθήσει να λειτουργήσει αμυντικά αφού ο Λα Μπόμπα Ναβάρο και ο Λόρμπεκ μπορούν να κάνουν τεράστια ζημιά. Ίσως η ζημιά που υποστεί ο Ολυμπιακός να συμβεί κοντά στο καλάθι. Γιατί ο παράγοντας ριμπάουντ θα φανεί σημαντικός.

Αυτά για την ώρα και θα τα ξαναπούμε στο.. παρκέ της Παρασκευής! 

astrology.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Τσίπρας με κοτσίδα!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Τσίπρας με κοτσίδα!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ