2012-05-09 16:57:09
Φωτογραφία για Ο Απόστολος Παπατόλιας απαντά σε δημοσίευμα
Απολύτως ανακριβές, παραπλανητικό και εκτός πραγματικότητας είναι το δημοσίευμά σας, με βάση το οποίο δήθεν «οφείλω» 85.940 € στην... εταιρία «ΠΡΟΛΑΙΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ» για την προεκλογική εκστρατεία της παράταξής μας «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ» στις περιφερειακές εκλογές του 2010.

Φοβάμαι ότι υιοθετήσατε άκριτα το ανακριβές και συκοφαντικό περιεχόμενο της εξώδικης πρόσκλησης μιας εταιρίας, έναντι της οποίας η παράταξή μας έχει εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις που μας αναλογούσαν σε σχέση με τις πράγματι παρασχεθείσες υπηρεσίες. Τα δε δήθεν «παραστατικά» που αναφέρονται στο δημοσίευμά σας, αλλά και στην εξώδικη πρόσκληση της εταιρίας, όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά προκαλούν και τη νοημοσύνη μας σε σχέση με το ύψος των αναφερόμενων ποσών.

Είναι αυτονόητο ότι, μετά από αυτή την απρόκλητη και πολιτικά ύποπτη επίθεση, που δυσφημεί την παράταξή μας, δεν μας καταλείπεται πλέον άλλη διέξοδος, πέρα από την αξιοποίηση όλων των νόμιμων μέσων και δικαιωμάτων μας για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας.


Τέλος, «έκπληξη» προκαλεί ο χρόνος που επέλεξε η εταιρία για να δημοσιοποιήσει στα blogs την εξώδικη πρόσκλησή της, μετά από τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα στο Νομό Μαγνησίας. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν οι «πηγές» αυτής της παραπληροφόρησης σχετίζονται με κάποια πρόσφατα φαινόμενα εκλογικής κατάρρευσης στον παραπάνω Νομό. Επειδή όμως είναι προφανές ότι η μεθοδευμένη αυτή επίθεση εξυπηρετεί άλλου είδους πολιτικές ή εκλογικές σκοπιμότητες, θίγοντας ευθέως την τιμή και την υπόληψή μου, επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μου σε βάρος εκείνων που καθοδηγούν ή διαδίδουν εναντίον μου ανυπόστατα και συκοφαντικά σχόλια.

Απόστολος Παπατόλιας

Διδάκτωρ Νομικής - Γενικός Γραμματέας Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.)
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Ολυμπιακός στο Final 4
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Ολυμπιακός στο Final 4
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ