2012-05-09 18:00:15
Φωτογραφία για Το CNN πέθανε τον Τζέιμς Μπλαντ!
Αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα δίκτυα Ο Τζέιμς Μπλαντ δεν είναι νεκρός. Σήμερα, το πρωί το CNN, μία από τις εγκυρότερες ιστοσελίδες παγκοσμίως, έβγαλε τον τραγουδιστή νεκρό και σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι έκανε λάθος, δημοσίευε και εκτενές ρεπορτάζ στο οποίο αναφερόταν στις τελευταίες ώρες του τραγουδιστή.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο τραγουδιστής έπαθε καρδιακό επεισόδιο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.

Μάλιστα το CNN παρείχε και λεπτομέρειες γύρω από το... γεγονός, αφού ανέφερε ότι ο James Blunt μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη στις 14:26 τοπική ώρα στο νοσοκομείο UCLA, όπου, πάντα σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του μεγάλου ειδησεογραφικού site, έφυγε από τη ζωή.

Το CNN φιλοξενούσε ακόμη και δηλώσεις του αδελφού του τραγουδιστή, καθώς και ενός ειδικού αναλυτή ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε μιλήσει με τον μάνατζερ του τραγουδιστή.

Η είδηση φυσικά δεν ισχύει, και ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει το γεγονός με ιδιαίτερο χιούμορ, αφού όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «δεν είμαι σίγουρος πόσο ισχύουν οι φήμες ή όχι, αλλά αν ισχύουν μπορώ να σας ενημερώσω πως η ζωή μετά θάνατον μοιάζει εκπληκτικά στο Λονδίνο».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ισπανικό GP στην TV
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ισπανικό GP στην TV
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ