2012-05-09 18:06:05
Φωτογραφία για «Κρίσιμο το ισπανικό GP για τη Ferrari»
Tην αναγέννηση της Ferrari περιμένει στο ισπανικό Grand Prix o Luca di Montezemolo.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης που έγινε την Τρίτη 8/5 στο Fiorano ανήμερα προς τιμήν του Gilles Villeneuve που έχασε τη ζωή του πριν από 30 χρόνια στις κατατακτήριες δοκιμές του βελγικού GP στην πίστα του Zolder, ο πρόεδρος της Scuderia μίλησε για την έως τώρα πορεία της ομάδας αλλά και για το τι περιμένει από δω και στο εξής.

«Πέρασα αρκετή ώρα με τους τεχνικούς μας και είναι αισιόδοξοι, αλλά πρέπει να δούμε τι έχουν κάνει και οι άλλοι», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας της Ferrari.

«Αυτό που θέλω είναι να δω ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο στην Ισπανία ώστε να παλέψουμε για τον τίτλο. Αυτό ζήτησα από την ομάδα, γιατί έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ καλό πρόγραμμα εξέλιξης ενόψει της συνέχειας. Περιμένω να δω μια βελτιωμένη Ferrari στην Ισπανία με σκοπό περαιτέρω βελτίωση κατά τη διάρκεια της σεζόν γιατί θέλω να νικήσουμε», πρόσθεσε.


Στην Catalunya η Ferrari θα παρουσιάσει ένα σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων. Κάποιες -όπως για παράδειγμα το νέο layout των εξατμίσεων- έκαναν την πρεμιέρα τους στις δοκιμές του Mugello, ωστόσο οι περισσότερες θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στις ελεύθερες δοκιμές του ισπανικού GP. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το ιταλικό team έχει ετοιμάσει στην ουσία ένα νέο μονοθέσιο, μια έκδοση «Β» της F2012, όπου το βάρος φυσικά έχει πέσει στον τομέα της αεροδυναμικής.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που ξεκίνησε η σεζόν για μας. Δεν το περίμενα. Από τα δεδομένα που είχαν στα χέρια τους οι τεχνικοί μας, μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση για μια διαφορετική κατάσταση. Στους τέσσερις αγώνες που έχουν γίνει ως τώρα έχουμε τέσσερις διαφορετικούς νικητές, με τον Alonso να είναι ένας από αυτούς. Είμαστε ζωντανοί στη μάχη και τώρα αυτό που χρειαζόμαστε είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα με ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο που θα είναι πιο εύκολο στην οδήγηση και που θα δίνει αυτοπεποίθηση στους πιλότους», είπε ο 68χρονος Ιταλός.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ