2012-05-09 18:54:03
Φωτογραφία για ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Το 7% θα γίνει 17%, 27% και πάει λέγοντας και τότε δε θα εγερθείτε, θα κατέλθετε!
Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στην ΠΟΕΣΥ για την ανακοίνωσή της στο εγέρθητι Με ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή απαντά στην ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ για το -περιβόητο πλέον- «εγέρθητι». Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο όπως «ανέβηκε» στο σάιτ της Χρυσής Αυγής Ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής (φυσικά…) εξέδωσαν οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» (σύμφωνα με τους αναρχοκομμουνιστές προστατευομένους των) και έμμισθοι υπάλληλοι των «νταβατζήδων» (σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό Κων/νο Καραμανλή). Ιδού ΟΛΟΚΛΗΡΗ η παραληρηματική ανακοίνωση των ορφανών των σφαγέων Στάλιν, Πολ-Ποτ, Τσαουσέσκου κ.λπ., και νυν… υιοθετημένων από την σιωνιστική Νέα Τάξη-Παγκοσμιοποίηση:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών προειδοποιεί τους νοσταλγούς του Χίτλερ και ιδίως “τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες” ότι ο δημοσιογραφικός κόσμος, με δεκάδες νεκρούς δημοσιογράφους από την αντίσταση εναντίον των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής, δεν εκβιάζεται, δεν απειλείται και, κυρίως, δεν τρομοκρατείται.


Η απόπειρα της Χρυσής Αυγής να επιβάλει στους δημοσιογράφους στρατιωτική συμπεριφορά για «σεβασμό στον αρχηγό» της, με παραγγέλματα … δεκανέα («εγέρθητω, κλπ), αν στιγμιαία αιφνιδίασε δύο-τρεις νέους συναδέλφους, αμέσως μετά όλοι οι Έλληνες δημοσιογράφοι απεχώρησαν από το χώρο του επινίκιου μαύρου παραληρήματος του Ν. Μιχαλολιάκου.

Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. καλεί όλες τις Ενώσεις των εργαζομένων στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε κρούσμα φασιστικής συμπεριφοράς και απειλής με δημοκρατικό φρόνιμα και χαλύβδινη ενότητα και αποφασιστικότητα.

Οι δημοσιογράφοι πειθαρχούν μόνο στους συνταγματικούς κανόνες της χώρας μας, στη δημοκρατική συνείδησή τους και στις «Αρχές Δεοντολογίας του Δημοσιογραφικού Επαγγέλματος». Τα «εγέρθητι» και τα «τώρα δε μιλάει κανείς» είναι χαρακτηριστικά μαύρης, φασιστικής νοοτροπίας. Συνεπώς, επικίνδυνα για τους θεσμούς μας και απαράδεκτη για τον πολιτισμό μας.

Με δυο λόγια, αν κάποιος πρέπει να φοβάται, δεν είναι αυτός που απειλεί, αλλά είναι όποιος δε σέβεται και προκαλεί τη δημοκρατία και προσβάλλει τους θεσμούς, και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα αντιμετωπίσει οπωσδήποτε την κατακραυγή και οργή όλων των πολιτών».

Η απάντησή μας: Να γνωρίζετε συνυπεύθυνοι της δυστυχίας του ελληνικού λαού, πως τρομοκρατία σας δε θα περάσει! Ο καιρός που κάνατε πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό παρήλθε οριστικώς και αμετακλήτως! Σε πρώτη φάση, ένα 7% σας γύρισε την πλάτη. Συνεχίστε έτσι και το 7% θα γίνει 17%, 27% και πάει λέγοντας. Και τότε δε θα εγερθείτε, θα κατέλθετε!
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ