2012-05-09 19:39:07
Φωτογραφία για Το τελευταίο Final Four του Ζέλικο
Επικοινωνιακό τρικ ή προαναγγελία αποχώρησης; Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης, τόνισε ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο του στον πάγκο του τριφυλλιού, προκαλώντας μεγάλη εντύπωση. «Θα παλέψουμε για το καλύτερο», επισήμανε, αναφερόμενος στη συμμετοχή των Πρωταθλητών Ευρώπης στη φετινή διοργάνωση.

«Αν ρωτάτε εμένα, αυτό είναι το τελευταίο φάιναλ φορ μου με τον Παναθηναϊκό. Θα πάμε, όμως, εκεί για να παλέψουμε, όπως κάνουμε πάντα. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός. Παίζουμε μία ομάδα που έχουμε χάσει δύο φορές φέτος, αλλά θα πάμε εκεί για να παλέψουμε το κάθε παιχνίδι. Τα πάντα θα δούμε αν λειτουργήσουν την Παρασκευή και την Κυριακή», τόνισε ο 52χρονος προπονητής, σύμφωνα με το sport-fm.gr.

Πολλοί εικάζουν ότι πρόκειται για έναν τρόπο να πιέσει του αδελφούς Γιαννακόπουλους για να μάθει τις προθέσεις τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Πράγμα που μπορεί να φαντάζει λογικό, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν τους διοικητικούς ηγέτες του τριφυλλιού να βρίσκονται σε συζητήσεις με ομάδα ρώσων επενδυτών για να αποκτήσουν τις μετοχές της ΚΑΕ, ενώ χθες άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για παραμονή τους αλλά με μείωση του μπάτζετ.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ