2015-11-09 01:36:29
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ ΜΜΕ!
Αποθέωση για τον Μάρκο Σίλβα από τον πορτογαλικό Τύπο!

Ο Ολυμπιακός έκανε το μεσημέρι το 10 στα 10, μετά το 2-0 επί του Ηρακλή και οι συμπατριώτες του προπονητή του Ολυμπιακού αφιερώνουν αρκετό... χώρο στον συμπατριώτη τους.

Εκτός από την «A Bola», διθυραμβικά σχόλια αφιερώνει και η ιστοσελίδα «noticiasaominuto.com», που τιτλοφορεί το σχετικό της δημοσίευμα ως εξής: «Ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα μία νίκη μακριά από το να γράψει ιστορία».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως «ο Πορτογάλος προπονητής δεν ξέρει τι πάει να πει ισοπαλία ή ήττα στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την Κυριακή και νίκησε τον Ηρακλή, συνεχίζοντας τις επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, έχει κερδίσει κάθε ματς που έχει παίξει μέχρι στιγμής.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο πρώην προπονητής της Σπόρτινγκ, είναι μόλις μία νίκη μακριά από το να ισοφαρίσει το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, το οποίος είναι 11 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις».

Στην Πορτογαλία έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τις προπονητικές ικανότητες του Σίλβα και στέκονται διαρκώς στην πολύ καλή δουλειά που αποδεδειγμένα κάνει στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ