2015-11-09 14:51:43
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ... ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟ!
Λίγο μετά τη νίκη επί του Ηρακλή, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον δηλώνει στο "gazzetta.gr" την ανυπομονησία του για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τονίζει ότι είναι... έτοιμος να σκοράρει σε Μόναχο και Λεωφόρο.

Αναλυτικά Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να νικά! Έκανε το 10 στα 10 κόντρα στον Ηρακλή και μετά τη διακοπή πηγαίνει στη Λεωφόρο για την 11η σερί νίκη του, ώστε να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, μιλώντας μετά το ματς με το «γηραιό», στάθηκε στη σημασία των τριών βαθμών και στη σπουδαιότητα να συνεχίσει η ομάδα του στο δρόμο των επιτυχιών στη Λεωφόρο. Μάλιστα, δηλώνει... ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα του αγώνα με τον «αιώνιο».

«Ναι, είναι καλό! Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με πολύ σημαντικά ματς αλλά το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι αλλά οι τρεις βαθμοί ήταν πολύ σημαντικοί», σχολίασε για το 10 στα 10 και τη νίκη με τον Ηρακλή ο Φινλανδός στράικερ.


Μπορεί ο Ολυμπιακός το 11 στα 11 στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό;

«Ναι φυσικά, ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη, θα είναι πολύ ξεχωριστό να πετύχουμε την 11η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Γνωρίζεις ότι αυτά τα ματς είναι πολύ κρίσιμα;

«Ναι, οι συμπαίκτες μου μού έχουν πει για την ατμόσφαιρα που επικρατεί, ανυπομονώ να το διαπιστώσω».

Σκόραρες στο Λονδίνο και έδωσες στην ομάδα σου τη νίκη επί της Άρσεναλ. Είσαι έτοιμος να κάνεις το ίδιο σε Λεωφόρο και Μόναχο;

«Φυσικά, πάντα είμαι έτοιμος να παίξω όποτε το χρειαστεί η ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ