2012-05-09 21:09:35
Φωτογραφία για Δύο μέσα, ένας έξω
Οι Μάκος και Μανωλάς είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο αλλά όχι ο Σιαλμάς. Οπως και να έχει, η Ένωση είναι υποχρεωμένη να πάρει τη νίκη.

Μετά το 2-0 επί του Παναθηναϊκού οι Κιτρινόμαυροι μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση της πρωτιάς για την έξοδο στο Champions League και ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί και τίποτα λιγότερο στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τους Περιστεριώτες στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, με τον Νίκο Κωστένογλου να βλέπει τους Μάκο και Μανωλά να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στη διάθεση του. Αντιθέτως, δεν τα κατάφερε ο Σιαλμάς και γι' αυτό δεν υπολογίζεται.

Οπως για το ματς με τον Παναθηναϊκό, έτσι και τώρα για τον Ατρόμητο, ο Κωστένογλου επέλεξε να πάρει 25 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ