2015-11-12 01:06:07
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας: «Απαθής η κυβέρνηση για τις κατηγορίες Πανούση»
«Ο κ.Τσίπρας πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση της κυβέρνησης σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν από τον κ.Πανούση», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή».

«Είναι δυνατόν να παρουσιάζονται στοιχεία από πρώην Υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – τα οποία θα ελεγχθούν από την Δικαιοσύνη - σύμφωνα με τα οποία κυβερνητικό στέλεχος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συνδιαλέγεται και συναλλάσσεται με τρομοκράτες και η κυβέρνηση να μένει απαθής;

Είναι δυνατόν να πηγαίνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως μάρτυρες υπεράσπισης σε δίκες τρομοκρατών;

Δυστυχώς, αυτές είναι απόψεις που προϋπήρχαν σε μια μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η άποψη του ότι η ένοπλη ληστεία είναι… “απαλλοτρίωση του πλούτου”, ότι οι τρομοκράτες είναι… “λαϊκοί αγωνιστές”!

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωθυπουργός οφείλει να ξεκαθαρίσει αν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επαφές με τρομοκράτες και να τους απομακρύνει», σημείωσε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.


Ευθεία επίθεση και για το ζήτημα των κλειστών Δημοσίων Ι.Ε.Κ. της χώρας εξαπέλυσε ο Κ.Γκιουλέκας, τονίζοντας ότι κάθε χρόνο τα δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης ξεκινούσαν κανονικά την χρονιά τους τον Οκτώβριο και σήμερα, χιλιάδες σπουδαστές δεν ξέρουν καν πότε θα ξεκινήσουν τα μαθήματα αλλά και πότε θα ολοκληρωθούν.

Τέλος, ερωτηθείς για το ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας ο βουλευτής Θεσσαλονίκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος είναι ανίκανοι να προστατεύσουν την πρώτη κατοικία του Έλληνα πολίτη ο οποίος χειμάζεται από την πρωτοφανή οικονομική κρίση.

Από τις προεκλογικές εξαγγελίες και τα… τάματα παροχών της σημερινής κυβέρνησης έφτασαν να συζητούν σήμερα αν θα βγουν στους πλειστηριασμούς το 40, το 50 ή το 60% των σπιτιών των Ελλήνων. Αυτά είναι τα κατορθώματα της “πρώτη φορά Αριστεράς”». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ