2015-11-12 07:59:49
Φωτογραφία για Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο! Εσύ θα την έκανες;
Γνωρίστε την κα. Σούζι ή πιο ακριβέστερα τηνSusi Pudjiastuti . Την ιδιοκτήτρια της περιβόητης αεροπορικής εταιρείας Susi Air η οποία ξεκίνησε το 2004 με τρια μόλις αεροσκάφη να πραγματοποιεί δρομολόγια περιφερειακών αερογραμμών συνδέοντας τα πολυάριθμα νησιά της χώρας. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει 49 αεροσκάφη εξυπηρετώντας 168 προορισμούς εντός της χώρας.

Η εταιρεία δουλεύει ως επί το πλείστον με ξένους πιλότους στην πλειοψηφία τους Βρετανούς.

Η περίπτωση της Susi Air έχει ένα πλεονέκτημα και ένα μειονέκτημα. Ξεκινώντας από το τελευταίο η χώρα έχει ένα από τους χειρότερους δείκτες ασφάλειας στον κόσμο σε ότι αφορά την αεροπορική ασφάλεια και τα δρομολόγια της εταιρείας είναι εξαιρετικά δύσκολα για τους πιλότους οι οποίοι επιχειρούν σε απομακρυσμένες περιοχές σε διαδρόμους που μόνο κατ΄ευφημισμό προσομοιάζουν με αεροδρόμια.

Το πλεονέκτημα της όμως από την άλλη είναι ένα και είναι απλό: Προσλαμβάνει αμέσως (τουλάχιστον μέχρι και πριν λίγο καιρό).


Σε ένα  κόσμο όπου για να γίνει κάποιος πιλότος αερογραμμών απαιτείται να δαπανήσει ένα τεράστιο ποσό χρημάτων χωρίς η πρόσληψή του να είναι και σίγουρη, η Susi Air προσφέρει ακόμη και σε όσους και ερασιτεχνικό πτυχίο πιλότου, την ευκαιρία type rating σε Grand Caravan C208B αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Όσοι ενδιαφέρεστε για ολίγη από περιπέτεια,  δεν σας φοβίζουν οι μακρινές τροπικές χώρες και οι…  ανθρωποφάγοι ιθαγενείς και η ανεργία στην Ελλάδα σας έχει συντρίψει ψυχολογικά και είστε διατεθειμένοι να το ρισκάρετε με αντάλλαγμα την άμεση πρόσληψη (υπό προϋποθέσεις πάντα)  ενδεχομένως να μην έχετε και τίποτα να χάσετε Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ