2012-05-09 22:25:41
Φωτογραφία για Ναι από ΑΣ για Σαββίδη
Μετά από δυο και πλέον ώρες συζήτησης με τον Ζήση Βρύζα και τον Παντελή Κωνσταντινίδη, τα μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έδωσαν το πράσινο φως στον πρόεδρο της ΠΑΕ να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτό σημαίνει πώς ο Θανάσης Κατσαρής θα έρθει σε επαφή με τον ομογενή επιχειρηματία και είναι θετικός να συζητήσει το ποσοστό που δικαιούται ο ΑΣ από την ΠΑΕ (επιθυμία του Σαββίδη είναι να παραμείνει το ίδιο με εκείνο που είχε συμφωνήσει η ΠΑΕ επί προεδρίας Ζαγοράκη). Έτσι ανοίγει ο δρόμος για την εκταμίευση του άτοκου δανείου ύψους δυο εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κωνσταντινίδης από την πλευρά του εξήγησε πώς έχει η κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα και ποιος είναι ο προγραμματισμός για το άμεσο μέλλον. Ο Βρύζας ανέλυσε όλα τα δεδομένα στις διαπραγματεύσεις με τον Σαββίδη. Από την πλευρά του τα μέλη του ΑΣ εξήγησαν πώς κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη αρκεί να γίνουν όλα νομότυπα για να μην υπάρχει πρόβλημα με την ΕΕΑ.

Τέλος αποφασίστηκε η γενική συνέλευση να γίνει στις 21 Μάη (αν χρειαστεί επαναληπτική θα γίνει στις 28 και την επομένη θα έχουμε τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης. 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ