2015-11-13 23:00:15
Φωτογραφία για ΤΡΑΚΑΡΕ ΜΕ ΚΑΠΙΝΟ ΚΑΙ... ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΣΙΟΒΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
Άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Σιόβας στο φιλικό της Ελλάδας με το Λουξεμβούργο και στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Ο 27χρονος στόπερ του Ολυμπιακού, χτύπησε σε μία φάση με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Στέφανο Καπίνο και προληπτικά αντικαταστάθηκε, με τον Βαγγέλη Μόρα να παίρνει τη θέση του στο 78’. Πάντως, φαίνεται ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και δεν υπάρχει ανησυχία.

Από την άλλη, ο Καπίνο αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και στο γκολ του Λουξεμβούργου δεν φέρει ευθύνη, καθώς ο Γιοακίμ στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης και μετά από λάθος του Κυριάκου Παπαδόπουλου ο οποίος τον έχασε, δεν είχε περιθώρια να αντιδράσει.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο α' ημίχρονο κόντρα στο Λουξεμβούργο παρουσιάστηκε ως μια ομάδα που πράγματι είναι ανώτερη ποιοτικά από τον αντίπαλό της, χάνοντας ευκαιρίες και δείχνοντας ότι είναι θέμα χρόνου να σκοράρει. Ωστόσο, στο β' μέρος οι παιδικές... ασθένειες από τα ματς των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα να υποστεί τη φιλική ήττα με 1-0.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ