2012-05-10 00:39:04
Φωτογραφία για Σκέψεις ενός απλού πολίτη
Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή τα όσα συμβαίνουν δεν είναι προς συμφέρον μας. Σύντομα οδηγούμαστε σε νέες εκλογές στις... αρχές του Ιουνίου και πολύ φοβάμαι ότι αν δεν αλλάξουν γνώμη το 32% των Ελλήνων που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καθώς επίσης και το 18% των Ελλήνων που ψήφισαν κόμματα τα οποία δεν μπαίνουν στην Βουλή θα συνεχίσει η ακυβερνησία της χώρας.

Το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. είναι πλέον σαφές ότι δεν έχουν την δυναμική να αλλάξουν κάτι. Οι μόνες δυνάμεις που φαίνονται ότι έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν ουσιαστικά τα πράγματα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ας συνταχθεί λοιπόν η μεγάλη μερίδα των πολιτών πίσω από αυτά τα 2 κόμματα και ας επιλέξει μεταξύ των Ανεξάρτητων Ελλήνων ή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιστέψτε επιτέλους ότι ένας Έλληνας μπορεί να αποτελέσει τον νέο Πρωθυπουργό της Πατρίδας και απαλλαγείτε πλέον από τους αρχηγούς που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μας προτείνουν δυνάμεις και κέντρα εξουσίας του εξωτερικού.

Το 68% του Ελληνικού λαού ψήφισε με αντιμνημονιακή λογική , ας μην αφήσουμε να διασπαστεί η ψήφος μας σε μικρά κόμματα με αντιμνημονιακές προτάσεις με μικρές παρεκκλίσεις και ας ψηφίσουμε μεταξύ δυο μεγάλων αντιμνημονιακών δυνάμεων ούτος ώστε να μπορέσουμε να τις αντιπαραθέσουμε ως κυβερνητικές δυνάμεις στις υπάρχουσες μνημονιακές δυνάμεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Γεμενετζής Γιώργος

Θεσσαλονίκη
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ