2015-11-17 12:00:09
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ
Το σημερινό παιχνίδι της εθνικής Ελλάδας πόλο ανδρών με τη Γεωργία στον Πειραιά, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για δοκιμές, δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Ο Θοδωρής Βλάχος έδειξε ήδη τις προθέσεις του από το γεγονός ότι, μεταξύ των 20 παικτών που κάλεσε, περιλαμβάνονται αρκετοί νεαροί, όπως ο 16χρονος Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι στο σημερινό ματς θα δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, αν και το rotation θα είναι... περιορισμένο, καθώς, όπως ο ίδιος τονίζει, «... στόχος είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με το μεγαλύτερο δυνατό σκορ».

Ο Βλάχος κάλεσε παράλληλα τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του «Πέτρος Καπαγέρωφ» και να χειροκροτήσουν την ομάδα που το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς οι άδειες κερκίδες στον αγώνα με τη Ρουμανία, τον περασμένο μήνα, προκάλεσαν μεγάλη απογοήτευση στους διεθνείς.


«Είναι γνωστό τοις πάσι ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γεωργία. Έχουμε πιο ποιοτικούς παίκτες και σίγουρα καλύτερη ομάδα. Διατηρούμε μεγαλύτερους στόχους από τους αντιπάλους. Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να μπορέσω στο αυριανό παιχνίδι να κάνω δύο-τρεις αλλαγές, να δοκιμάσω, δηλαδή, παιδιά τα οποία έχουν μέλλον και μπορούν να προσφέρουν στην ελληνική υδατοσφαίριση. Βέβαια, στόχος της εθνικής ομάδας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με το μεγαλύτερο δυνατό σκορ και η κυριότερη επιδίωξη είναι να παίξουμε θεαματικό και ποιοτικό πόλο για όσους έρθουν να μας δουν στο κολυμβητήριο, αλλά και για αυτούς που θα μας παρακολουθήσουν από την τηλεόραση», επισήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Οι διεθνείς μας, τα παιδιά που μας τίμησαν και έφεραν το μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, είναι αυτονόητο ότι θέλουν τον κόσμο κοντά τους, τον χρειάζονται. Δεν θέλουν να παίξουν σε άδειο κολυμβητήριο, γι΄αυτό τον λόγο καλώ τον κόσμο να έρθει και να ενισχύσει τα παιδιά αυτά στην προσπάθειά τους».

Το σημερινό ματς μοιάζει με τυπική διαδικασία, σίγουρα όμως δεν ισχύει το ίδιο για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ουγγαρία, την 1η Δεκεμβρίου. Ένας αγώνας που ακόμη είναι άγνωστο πού θα διεξαχθεί, μιας και η ΚΟΕ, προβληματισμένη από τη μη ανταπόκριση του κόσμου στην Αθήνα, εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς της έδρας στην περιφέρεια.

«Σίγουρα, τα μεγάλα παιχνίδια είναι αυτά τα οποία θα ακολουθήσουν, με τους Ούγγρους, τα οποία θα κρίνουν και την πρώτη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στην τελική φάση του World League. Το επόμενο παιχνίδι είναι καθοριστικό. Δεν γνωρίζω αν αυτό θα γίνει στον Πειραιά ή σε κάποια άλλη πόλη, αυτό είναι θέμα της ΚΟΕ. Πάντως, θα είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε για την μεγάλη αυτή συνάντηση με τους Μαγυάρους», σχολίασε σχετικά ο Βλάχος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ