2012-05-10 02:39:34
Φωτογραφία για Τα εσώρουχα που... αδυνατίζουν την έκαναν δισεκατομμυριούχο! (video)
Πρόκειται για τη νεότερη γυναίκα στην παγκόσμια λίστα δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes. Στα 41 της χρόνια η Sara Blakely μπήκε δυναμικά στη βιομηχανία καλσόν και δημιούργησε την εταιρεία-φαινόμενο Spanx. Η εταιρεία κατασκευάζει εσώρουχα που αδυνατίζουν το σώμα κάτω από τα ρούχα, σηκώνουν τον πισινό και «διορθώνουν» τη σιλουέτα, χωρίς να είναι ασφυκτικά και καταπιεστικά.

Η Spanx ξεκίνησε με τη Sara να δείχνει αμήχανη την πατέντα της πάνω σε ένα πτυσσόμενο τραπέζι, όπου δέσποζε μια τεράστια φωτογραφία της ίδιας πριν και αφού είχε φορέσει τα κρεμ σλιπάκια. Όταν κατάφερε να «μπει» σε κάποια μεγάλα πολυκαταστήματα, έσπευσε να τη στηρίξει ο Richard Branson, ενώ μεγάλη ώθηση πήρε η Spanx όταν η Oprah Winfrey και η Tyra Banks σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι τα χρησιμοποιούν.

Τώρα πια η εταιρεία δεν είναι «one woman show» και λειτουργεί με μια ομάδα των 125 ατόμων, μεταξύ των οποίων μόλις 16 άνδρες. Πουλάει 200 διαφορετικά προϊόντα σε 11.500 σημεία παγκοσμίως, ενώ διατηρεί και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 40 χώρες. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε σχετικά: «Ποτέ δεν πίστεψα πως τα εσώρουχα που διαγράφονται μέσα από τα ρούχα και τα ενοχλητικά τάνγκα θα με ενέπνεαν να γίνω… εφευρέτης».


Το τελευταίο διάστημα 4 επενδυτικές τράπεζες της Wall Street αποτίμησαν την αξία της εταιρείας στο 1 δισ. δολάρια, ένα ποσό που το έγκυρο οικονομικό περιοδικό Forbes επιβεβαιώνει με τη βοήθεια αναλυτών του κλάδου. Έτσι στα 41 της η Sara Blakely έγινε η νεότερη γυναίκα στη παγκόσμια λίστα των δισεκατομμυριούχων και μάλιστα αυτοδημιούργητη, χωρίς βοήθεια από την οικογένειά της ή κάποιο σύζυγο. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η εταιρεία έχει μηδενικό χρέος, ποτέ δεν έχει λάβει επενδύσεις από το εξωτερικό και δεν έχει δώσει δολάριο για διαφήμιση!

Περισσότερα: Τα εσώρουχα που... αδυνατίζουν την έκαναν δισεκατομμυριούχο! (video) | E-Radio.gr Blog

e-radio.gr
 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ