2012-05-10 03:34:51
Φωτογραφία για Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Τουρκικό κανάλι, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Final Four, ετοίμασε δύο εκπληκτικά αφιερώματα για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ και το "gazzetta.gr" τα παρουσιάζει. Εμείς σας τα μεταφέρουμε αυτούσιο το δημοσίευμά του με τα βίντεο για τις δυο ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά:

H Τουρκία μπορεί να είχε τριπλή εκπροσώπηση στην φετινή ευρωλίγκα, ωστόσο καμία ομάδα δεν έφτασε στην πηγή. Αυτό όμως δεν εμπόδισε το κανάλι NTV να δείξει μεγάλο ενδιαφέρον στις τέσσερις ομάδες που έφτασαν στην τετράδα.

O τηλεοπτικός σταθμός ετοίμασε τέσσερα αφιερώματα για τις φιναλίστ και στο δημοσίευμα υπάχουν αυτά των ελληνικών ομάδων.

To συνεργείο είχε έρθει στην χώρα μας για τρεις μέρες, τράβηξε όμορφα πλάνα από την Αθήνα και τον Πειραιά και πέρασε αρκετό χρόνο στις προπονήσεις των δύο ομάδων.

Στο αφιέρωμα του Ολυμπιακού μιλάει ο δημοσιογράφος του site, Μιχάλης Στεφάνου, μπροστά από το μνημείο της Θύρας 7 κι εξηγεί τη σημασία του.

Το ενδιαφέρον των Τούρκων όμως δεν σταμάτησε εκεί! Αφού οι δημοσιογράφοι ταξίδεψαν για μία ημέρα στην Αθήνα, ώστε να φτάσουν στην Κωνσταντινούπολη με τις αποστολές των ομάδων.

Δείτε τα δύο πανέμορφα αφιερώματα, αξίζουν!

Ολυμπιακού: http://www.ntvspor.net/video-galeri/final-four-yolu-olimpiakos

Παναθηναϊκού: http://www.ntvspor.net/video-galeri/final-four-yolu-panathinaikos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ