2012-05-10 03:06:18
Φωτογραφία για Τροφική δηλητηρίαση έπαθαν 13 φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Τροφική δηλητηρίαση υπέστησαν 13 φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι οποίοι γευμάτισαν το βράδυ της Δευτέρας, στη... Φοιτητική Εστία, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου, οι 11 να πάρουν εξιτήριο άμεσα και δύο φοιτήτριες αφού παρέμειναν για νοσηλεία πήραν εξιτήριο χθες.

Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Μιχάλης Ζουμπουλάκης, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι υπήρξε μαζική τροφική δηλητηρίαση και δήλωσε ότι κλήθηκε η Διεύθυνση Υγείας, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, που έλαβε δείγματα απ’ όλα τα τρόφιμα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι προκάλεσε τη δηλητηρίαση των φοιτητών.

«Ως «ύποπτες» θεωρούμε κοτομπουκιές που υπήρχαν ως συμπλήρωμα της διατροφής, ωστόσο, ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν αφού ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις των τροφίμων», δήλωσε στο magnesianews.gr ο αντιπρύτανης.

Εκτός από το κοτόπουλο το γεύμα των φοιτητών περιελάμβανε και μακαρόνια με κιμά, ενώ ο κ. Ζουμπουλάκης τόνισε ότι υπεύθυνος για την Παρασκευή των γευμάτων στη φοιτητική εστία είναι ο ανάδοχος, που έχει αναλάβει το έργο της σίτισης, ενώ αρμοδιότητα του Πανεπιστημίου, είναι οι έλεγχοι.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν έρχεται η τρόικα τον Μάιο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν έρχεται η τρόικα τον Μάιο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ