2015-11-19 17:47:07
Φωτογραφία για Γιάννης Καλαμπόκης: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους πάντες
Ο γκαρντ της ΑΕΚ, Γιάννης Καλαμπόκης, μίλησε στον... ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Pick & Goal» με τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια, για:

-το μεγάλο νικηφόρο σερί της ΑΕΚ: «Η πορεία και τα αποτελέσματα μάς κάνουν πολύ χαρούμενους, όπως και τους ανθρώπους που έχουν οραματιστεί το μέλλον της ομάδας βλέποντας πως πάμε στη σωστή κατεύθυνση. Βλέπουμε επιτέλους όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις να γίνονται στους αγώνες και τους κόπους μας να δικαιώνονται. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά το σίγουρο είναι πως είμαστε σε καλό δρόμο».

-το αν το πρόγραμμα της ΑΕΚ έχει ευνοήσει την ομάδα να κάνει πολλές νίκες: «Πιθανώς το πρόγραμμα να παίζει ρόλο. Εμείς ακόμη δεν βρισκόμαστε στην κατάσταση που θέλουμε, αλλά βελτιωνόμαστε συνεχώς. Όλες οι ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο απέναντι στην ΑΕΚ κι αυτό αυξάνει το βαθμό δυσκολίας για μας. Ό,τι κερδίζεις από το βαθμό δυσκολίας στο πρόγραμμα, το χάνεις από αυτό. Θεωρώ πως τα αποτελέσματά μας είναι δίκαια μέχρι τώρα, αλλά είναι καλό που προετοιμαζόμαστε για τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».


-το αν η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί και να νικήσει τους «αιώνιους»: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους πάντες. Για να τους νικήσουμε θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, αλλά θα την κάνουμε. Είναι λίγο άδικο να ζητάμε από την ΑΕΚ να κάνει πράγματα πέρα από εκείνα που μπορεί και πρέπει. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν πίσω τους δεκαετίες σταθερής πορείας και ποιότητας, ενώ εμείς μερικούς μήνες. Σίγουρα θα γίνει προσπάθεια. Όταν θα έρθει η ώρα να τους αντιμετωπίσουμε, θα δούμε».

-το τι τον ωθεί να τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα στα 37 του: «Το να αγαπάς αυτό που κάνεις και να το θες τόσο πολύ είναι η απάντηση. Αυτό δεν ισχύει για μένα μόνο, αλλά για όλους τους ανθρώπους. Πιστεύω πως βοηθάω την ομάδα κι εμένα προσωπικά». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ