2012-05-10 05:47:02
Φωτογραφία για Οι πιο πορνογραφικές πόλεις των ΗΠΑ
Εκεί που κάποιος θα περίμενε την πρώτη θέση στις πόλεις που οι κάτοικοί της απολαμβάνουν μία «καλή» ταινία πορνό να είναι το Λος Άντζελες ως... η πόλη της παραγωγής ταινιών ενηλίκων έρχεται η έκπληξη.

Η γενέτειρα του Μίκι Μάους, με το οικογενειακό περιβάλλον, την Disneyland και το Sea World, το Ορλάντο της Φλόριντα, είναι πρώτο στην επιλογή πορνό θεαμάτων. Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Men’s Health, «αν και οι τουρίστες κάνουν ουρές να δουν οικογενειακά θεάματα, οι ντόπιοι προτιμούν να βλέπουν τη Χιονάτη με τους επτά νάνους να σφυρίζουν, ενώ... ξέρετε τι κάνουν!» γράφει το περιοδικό.

Πριν φθάσουν στα συγκεκριμένα αποτελέσματα, οι ερευνητές του περιοδικού υπολόγισαν πολλά κριτήρια, όπως τον αριθμό των «βρώμικων» DVD που πωλήθηκαν, ενοικιάστηκαν ή προβλήθηκαν μέσω ίντερνετ, τον αριθμό των καταστημάτων sex, τον αριθμό των online αναζητήσεων πορνό αλλά και το ποσοστό των κατοίκων που είναι εγγεγραμμένοι σε προγράμματα προβολής ενήλικων ταινιών.

Δεν είναι γνωστό κατά πόσο οι κάτοικοι του Ορλάντο έχουν.. καλές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες, ώστε η πόλη τους να καταλάβει την πρώτη θέση ανάμεσα στις 100 και να επονομάζεται η «λάγνα» πόλη. Η Τάμπα κατέλαβε την όγδοη θέση και το Μαϊάμι τη 12. Διαφορετικά απ’ ό,τι κάποιοι νόμιζαν και ανέμεναν, το Λος Άντζελες καταλαμβάνει τη –sexy αριθμητικά θέση – 69!. Η Νέα Υόρκη είναι στην 76η.

ΤΟΡ 10

1. Orlando, FL

2. Las Vegas, NV

3. Wilmington, DE

4. Raleigh, NC

5. Charlotte, NC

6. Minneapolis, MN

7. Atlanta, GA

8. Tampa, FL

9. Anchorage, AK

10. Austin, TX
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ