2015-11-22 11:52:07
Φωτογραφία για Πέρασε ξυστά από τον θάνατο...!
Ο λόγος για έναν πυροτεχνουργό, ο οποίος συμμετείχε σε άσκηση της 71ης Ταξιαρχίας και σύμφωνα με καταγγελία στελεχών που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο της άσκησης «ΤΑΛΩΣ-15», τραυματίστηκε. Πιο συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη άσκηση με το ελικόπτερο CHINOOK, αυτό πέταξε τόσο χαμηλά σε σχέση με το check point και εξαιτίας των “καθοδικών ρευμάτων”, ξηλώθηκαν τα πάντα.

Χαρακτηριστικά μας κατήγγειλαν «ότι βαρέλια, παστωμένα, αλλά και μια σιδερένια σκοπιά «φύγανε» από την πίεση του αέρα που προκάλεσε η χαμηλή πτήση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων. Φυσικά, όλα αυτά τα αντιλήφθηκαν οι επικεφαλείς της άσκησης, όμως δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου, αν και το τοπίο έμοιαζε σαν να ήταν βομβαρδισμένο.

Να σημειωθεί, ότι στη συνέχεια η επικίνδυνη πτήση του CHINNΟOK επαναλήφθηκε, με μεγαλύτερο ακόμη κίνδυνο! Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η πίεση του αέρα σήκωσε μια ολόκληρη σκηνή στον «αέρα» και πήρε μαζί του και τον πυροτεχνουργό που βρισκόταν μέσα. Ευτυχώς, λόγω του βάρους του εξοπλισμού του Μηχανικού- ΤΕΝΞ, αυτός σώθηκε, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά και σήμερα νοσηλεύεται σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ