2012-05-10 09:42:02
Φωτογραφία για Μυστικά για τέλειο κορμί από τον personal trainer της Rihanna
Ποιος είπε ότι το τέλειο σώμα απαιτεί στερήσεις και εξαντλητικές δίαιτες; Ο personal trainer των μεγαλύτερωνstar παγκοσμίως, Harley Pasternak αποκαλύπτει...πώς διατηρεί τα υπέροχα κορμιά της Rihanna και τηςMegan Fox.

« Το μόνο που τις συμβούλευσα ήταν να αγοράσουν ένα βηματόμετρο», εξηγεί στο περιοδικό Grazia. « Στην Rihanna συγκεκριμένα, έχω πει να κάνει 10.000 βήματα ημερησίως».

Εκτός από το περπάτημα, ο Harley έχει φτιάξει ένα 25λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για τη διάσημη τραγουδίστρια το οποίο είναι εύκολο και μπορεί να εφαρμοστεί ανά πάσα ώρα και στιγμή.

« Της έχω προτείνει ένα καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο δε διαρκεί περισσότερο από 25 λεπτά και αποτελείται από 5 διαφορετικές ασκήσεις. Μπορεί να το κάνει οπουδήποτε στον κόσμο βρίσκεται καθώς έχω λάβει υπόψη μου το φορτωμένο της πρόγραμμα».

«Το πρόγραμμα αποτελείται από 5 ασκήσεις εκ των οποίων η πρώτη και η τελευταία είναι αερόβια γυμναστική (τρέξιμο) και οι τρεις υπόλοιπες επικεντρώνονται στο πάνω μέρος του κορμιού, στο κάτω αλλά και στους γοφούς».


Ομολογούμε ότι ο Harley είναι εξαιρετικός στη δουλειά του αν κρίνουμε από το υπέροχο κορμί της Rihannaπου όλοι θαυμάσαμε στις πρόσφατες διακοπές της. Εκτός φυσικά από τη γυμναστική, η διάσημη τραγουδίστρια κάνει και συγκεκριμένη διατροφή διά χειρός πάντα Harley Pasternak.

Το διατροφικό αυτό πρόγραμμα αποτελείται από 5 γεύματα την μέρα το καθένα εκ των οποίων θα πρέπει απαράιτητα να περιέχει 5 συστατικά-κλειδιά, πρωτείνες, ίνες, υδατάνθρακες, υγιή λιπαρά και ένα ρόφημα χωρίς ζάχαρη, είτε πράσινο τσάι είτε βιταμινούχο νερό.

Το μυστικό της συγκεκριμένης διατροφής είναι ότι ο πελάτης έχει μία μέρα ελεύθερη όπου μπορεί να φάει ότι θέλει, ακόμα και σοκολάτα!

« Αν στερείστε μονίμως συγκεκριμένες τροφές είναι πολύ πιο πιθανό να μην αντέξετε και να σταματήσετε τη διατροφή. Οπότε τι καλύτερο από το να υπάρχει μία μέρα όπου να μπορείτε να φάτε οτιδήποτε σας αρέσει; Αυτό είναι το μυστικό για το υπέροχο σώμα της Rihanna αλλά και για την καλή της διάθεση συγχρόνως».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ