2012-05-10 10:15:01
Φωτογραφία για Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή στον Ι. Γιοσάκη
Όμως συνεχίζει να κάνει αγωγές προς αυτούς που τον ξεσκέπασαν Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Γιοσάκη, για την εμπλοκή του στην υπόθεση του λεγόμενου «παραδικαστικού κυκλώματος».Αντίθετα, με ανάλογη εισαγγελική πρόταση, το δικαστήριο κήρυξε αθώο τον δικηγόρο...

 Σάκη Κεχαγιόγλου.

Οι δικαστές απάλλαξαν τον Ι. Γιοσάκη από κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες, για τις οποίες σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη εννέα ετών, και τον έκριναν ένοχο μόνο για το πλημμελήματικού βαθμού αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος.

Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή την πρώην δικαστή Παναγιώτα Τσέβη.

Αντίθετα, με ανάλογη εισαγγελική πρόταση, το δικαστήριο κήρυξε αθώο τον δικηγόρο Σάκη Κεχαγιόγλου, που σε πρώτο βαθμό του είχε επιβληθεί κάθειρξη έξι ετών. Αθωωτική, επίσης, απόφαση εξέδωσε και για τον δεύτερο κατηγορούμενο, δικηγόρο Νίκο Εμμανουηλίδη.

Οι έρευνες για τη δράση λεγόμενου «παραδικαστικού κυκλώματος» στη Δικαιοσύνη, που σύμφωνα με καταγγελίες εξέδιδε έναντι αμοιβής ευνοϊκές αποφάσεις, είχαν αρχίσει το 2004.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ