2012-05-10 12:08:01
Φωτογραφία για Το υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζεται για εκλογές
Με έγγραφό του προς τους δήμους της χώρας το υπουργείο Εσωτερικών ζητά να ενημερωθούν τα δημοτολόγια και όλα να είναι έτοιμα μια εβδομάδα νωρίτερα! Αναφέρεται ότι η σχετική προθεσμία αποστολής της Β’ Αναθεώρησης 2012, στην οποία περιλαμβάνονται οι μεταβολές που έγιναν στα δημοτολόγια των δήμων κ.λπ., μεταφέρεται από τις 25 Μαΐου στις 18 Μαΐου αυστηρά. Η αλλαγή προθεσμίας οφείλεται λόγω της διαμορφωθείσης, μετά τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου, πολιτικής κατάστασης, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το υπουργείο θεωρεί ότι στην πιθανότητα να προκηρυχθούν νέες εκλογές σύντομα, γνώμονας πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών στους οποίους προέκυψαν προβλήματα στους εκλογικούς καταλόγους κατά την ψηφοφορία.

Εν τω μεταξύ το υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνει ότι η αναθεώρηση αυτή θα περιλαμβάνει τις μεταβολές που έγιναν στα δημοτολόγια των δήμων μέχρι τις 30/4/2012, ενώ θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπεριληφθούν όλοι οι «παραληφθέντες» των εκλογών της 6ης Μαΐου, καθώς και όλες οι διορθώσεις που διαπιστώθηκαν στις πρόσφατες εκλογές.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ