2012-05-10 12:06:04
Φωτογραφία για Ζευγάρι που προσπαθούσε να κάνει παιδί για 10 χρόνια, τώρα περιμένει 4!
Ε αυτή η είδηση είναι από αυτές που λές «Δεν υπάρχει…» Ο λόγος για την Misty και τον Brian Baker οι οποίοι προσπαθούσαν για δέκα ολόκληρα χρόνια να αποκτήσουν παιδιά χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Όμως τώρα χάρη στην βοήθεια των καλύτερών τους φίλων, περιμένουν τέσσερα παιδιά καθώς και η Misty αλλά και η καλύτερη της φίλη που προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη, περιμένουν δίδυμα!!!

Όταν η Misty και ο Brian, που ζουν στο Seattle στην Ουάσινγκτον ήταν σωματικά αλλά και ψυχολογικά χάλια, μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειές τους να κάνουν παιδί, οι καλύτεροί τους φίλοι τους έδωσαν την λύση κάνοντάς τους να χαμογελούν και να ελπίζουν πάλι.

«Ήθελα να μάθει πως είναι να κρατάς το δικό παιδί σου αγκαλιά…» δήλωσε η Amber Pluckebaum, καλύτερη φίλη της Misty, η οποία έχει ήδη δύο παιδιά.

Η Amber που κάποια στιγμή απέβαλε ενώ ήταν έγκυος όπως ακριβώς και η φίλη της προσθέτει «Ξέρω πως είναι όταν κρατάς στα χέρια το παιδί σου μετά από μια έκτρωση. Κανένας άλλος δε μπορεί να αντιληφθεί αυτό το συναίσθημα.»


Έτσι με τον σύζυγό της Brian, η Amber προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για χάρη της καλύτερής της φίλης.

Τον περασμένο Οκτώβριο λοιπόν της εμφυτεύθηκε ένα έμβρυο στην κοιλιά το οποίο δημιουργήθηκε από ωάριο και σπερτοζωάριο της Misty και του Brian Baker.

O γιατρός αποφάσισε να τοποθετήσει τα δύο υγιή έμβρυα στην Amber και τα υπόλοιπα τέσσερα που έμειναν στην Misty.

Το αποτέλεσμα της κίνησης αυτής…;

Η οικογένεια Amber θα αποκτήσει τέσσερα!
 
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ