2015-12-03 12:06:20
Φωτογραφία για 10.000 Ρώσοι προσευχήθηκαν στο στερνό αντίο για τον πιλότο που σκοτώθηκε στη Συρία (ΦΩΤΟ)
Λαοθάλασσα συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον ηρωικό πιλότο που έχασε τη ζωή του από την κατάρριψη του ρωσικου αεροσκάφους από τους Τούρκους.

Σύμφωνα με την αστυνομία , περίπου 10.000 άνθρωποι παρακολούθησαν την εξόδιο ακολουθία για τον ήρωα της Ρωσίας,πιλότο του Su-24 στη Συρία Oleg Peshkov, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Λίπετσκ.

Μετά από την εξόδιο ακολουθία στον Καθεδρικό Ναό της Γεννήσεως του Χριστού, το φέρετρο με το σώμα του ήρωα καλυμμένο με τη ρωσική σημαία παραδόθηκε στο περιφερειακό κέντρο του πολιτισμού και της εθνικής τέχνης όπου πραγματοποιήθηκε μια ακόμη τελετή.

Στη συνέχεια η πομπή οδήγησε τ οφέρετρο στην αλέα των Ηρώων σε ένα νεκροταφείο της πόλης. Ο Αρχηγός των ρωσικών αεροπορικών Δυνάμεων ΒVictor Bondarev σημείωσε ότι o Peshkov ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας αληθινός αξιωματικός και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του.

"Δυστυχώς, η καλοσύνη και ο ηρωισμός των Ρώσων στρατιωτών δεν αντιμετωπίστηκε με ευγνωμοσύνη, αλλά και με φαυλότητα. Αυτό συνέβη στις 24 Νοεμβρίου στο συριακό ουρανό", τόνισε  

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: http://tilegrafima.gr/allcategories/listen/item/15581-10-000-rosoi-prosefxithikan-sto-sterno-antio-gia-ton-piloto-pou-skotothike-sti-syria-foto
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ