2015-12-03 19:34:21
Φωτογραφία για ΑΘΗΝΑΙΟΥ : ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΣΑΝ!
Ο Γιάννης Αθηναίου έχει αποδείξει με τις τελευταίες του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πως αποτελεί έναν από τους πιο χρήσιμους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο νεαρός παίκτης του Θρύλου, δείχνει όλο και καλύτερο πρόσωπο μέσα στο παρκέ παιχνίδι με το παιχνίδι, κάτι που φυσικά κάνει τον προπονητή των ερυθρόλευκων να μένει ικανοποιημένος.

Ο Αθηναίου, μίλησε για την RED Euroleague στην κάμερα του OlympiacosBC TV, ενόψει του αποψινού ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, για την 8η αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας, τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για τη νίκη.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Αναφορικά με το ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο:

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι, όπου η Αρμάνι έρχεται να διεκδικήσει τη νίκη, γιατί είναι μία από τις τελευταίες της ευκαιρίες για να προκριθεί στο Top 16. Εμείς θέλουμε να είμαστε σοβαροί όπως κάθε φορά και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα μας ανεβάσει ακόμη περισσότερο και ψυχολογικά και βαθμολογικά. Αυτό που θέλουμε κι εμείς, είναι να παρουσιάσουμε ένα αντίστοιχο καλό πρόσωπο, όπως και στα προηγούμενα νικηφόρα μας παιχνίδια.


Για το ματς του πρώτου γύρου στην Ιταλία, όπου από τη στιγμή εκείνη άρχισε ένα νικηφόρο σερί:

«Από εκεί και πέρα, νομίζω πως ήταν η αρχή αυτού του νικηφόρου σερί, το οποίο εμείς δεν είναι ότι κρατάμε το σερί, απλά αυτό που θέλουμε και μπορούμε να πούμε, είναι ότι ήταν η αρχή του να δείχνουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από παιχνίδι σε παιχνίδι και να δείχνουμε μερικές από τις δυνατότητές μας. Υπήρχε μια σειρά από ατυχή αποτελέσματα μέχρι εκείνο το παιχνίδι, τα οποία μας πείσμωσαν, ώστε να δουλέψουμε πολύ περισσότερο και να εμφανίσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Αυτό έγινε αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Αρμάνι και από εκεί και πέρα θεωρώ πως σιγά σιγά έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά μπήκαν όλα τα παιδιά περισσότερο στη φιλοσοφία του κόουτς και αυτό φαίνεται και από τα επιτυχή αποτελέσματα που είχαμε από εκεί και στο εξής».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ