2012-05-10 15:14:55
Φωτογραφία για Τα πλάνα του για τον Παναθηναϊκο αποκάλυψε σε ξενοδοχείο της Αθήνας ο Φεϊζάλ
Το όραμα του και το σχέδιο του για την απόκτηση των μετοχών του Παναθηναϊκού ανέλυσε στους δημοσιογράφους ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας, Φεϊζάλ Αλ Σαούντ.

Στο ξενοδοχείο Plaza στην πλατεία Συντάγματος για 1,5 ώρα ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Φεϊζάλ Αλ Σαούντ αποκάλυψε τα σχέδια του για την απόκτηση των μετοχών του Παναθηναϊκού.

Ο υποψήφιος επενδυτής αφού έκανε λόγο για μία επένδυση στο Τριφύλλι της τάξεως των 70 εκατομμυρίων (15 + 55) ευρώ μέσα στην επόμενη διετία, υποστήριξε ότι οι επιχειρήσεις της οικογένειας του είναι ιδιαίτερα εύρωστες και πως υπάρχει πρόθεση εμπλοκής της στην Ελλάδα.

Ομολόγησε ότι δεν έχει συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, γεγονός που σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικό. Επίσης, παραδέχτηκε ότι θα αποχωρήσει από την Ελλάδα χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση και να υπάρξει συμφωνία, ενώ περιμένει την έγκριση της ΕΕΑ για να προχωρήσει στην τελική πρόταση στον Τζίγγερ.


Δεδομένα, οι οπαδοί του Τριφυλλιού αντιμετωπίζουν με δυσπιστία την περίπτωση του Πρίγκιπα Φεϊζάλ και μοναδική περίπτωση να αναθεωρήσουν, είναι να εμφανίσει ο Σαουδάραβας τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι διαθέτει.

Επίθεση στον Τσάκα

Πριν από την έναρξη της συνέντευξης, μερικοί οπαδοί του Τριφυλλιού εισήλθαν στο σαλόνι του ξενοδοχείου και προσέγγισαν τον Βλάση Τσάκα. Μόλις τον πλησίασαν, του επιτέθηκαν φραστικά και εκτόξευσαν εναντίον του γιαούρτια και αυγά, χωρίς πάντως να κινηθούν απειλητικά εναντίον τους. Μετά από μερικά λεπτά αποχώρησαν, χωρίς να σημειωθεί άλλο επεισόδιο εις βάρος άλλου παρευρισκόμενου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ