2012-05-10 15:15:58
Φωτογραφία για VIDEO: Ο δημοσιογράφος του Σκάι Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκαλύπτει!
Ο δημοσιογράφος του Σκάι Κωνσταντίνος Μπογδάνος που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού τα ξημερώματα, στα Εξάρχεια και νοσηλεύτηκε για αρκετές ώρες στο ΚΑΤ όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως φέρει μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και κάταγμα στο χέρι-, περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε, με την φωνή του να «προδίδει» τόσο την κούραση και το σοκ, όσο και την ανησυχία του για το μέλλον.

«Είμαι βέβαιος ότι δεν είχαν σκοπό τους τη ληστεία. Μου την είχαν στημένη! Την ώρα που πήγα να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου μου, ενώ γυρνούσα από μια συνάντηση με πολύ δικούς μου ανθρώπους, τρία άτομα με άρπαξαν από πίσω και με χτύπησαν με βία, σέρνοντας το κορμί μου για χιλιόμετρα», εξιστόρησε για το συμβάν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Όπως είπε ο ίδιος, οι δράστες δεν ανάφεραν το όνομά του, ενώ όσο τον χτυπούσαν τον έβριζαν και έκαναν σχόλια για τον Σκάι και το Μνημόνιο.

«Έχω την αίσθηση πως δεν μιλάμε για προσωπική επίθεση», συνέχισε.


«Εξάντλησαν όλο τους το χρόνο στο να με χτυπούν και να με βρίζουν… Περαστικοί δεν υπήρχαν ή, αν υπήρχαν, ίσως θεώρησαν φρόνιμο να μην τα βάλουν με κάποιους ανθρώπους που χτυπούν με τόση μανία έναν άλλο», επισήμανε ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ενώ πρόσθεσε πως οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Πλέον, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρίσκεται στο σπίτι του και προσπαθεί να συνέλθει. «Προσπάθησα με κάθε κόστος να φυλάξω το κεφάλι μου... Πληγώνομαι και προσπαθώ να ερμηνεύσω και να μην ποτιστώ από το ίδιο δηλητήριο που πότισε αυτούς τους τρεις ανθρώπους», κατέληξε.
24wro
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ