2012-05-10 17:18:03
Φωτογραφία για Γ.ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας στη Ν.Δ
Το σχόλιο του εκπροσώπου της ΝΔ Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την επανένωση της κεντροδεξιάς προανήγγειλε μέσω του realfm 97.8 ο Γ. Μιχελάκης. Αναγνωρίζει το αρνητικό αποτέλεσμα της ΝΔ στις εκλογές. Τι λέει για τη συγκρότηση κυβέρνησης.

«Δεν πετύχαμε καλό αποτέλεσμα στις εκλογές. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο εκπρόσωπος της ΝΔ αναγνωρίζοντας ότι εάν ο κ. Σαμαράς δεν είχε στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου σήμερα ίσως να μην είχε 18% αλλά 38%.

«Το ζητούμενο είναι σε ποια χώρα θα ήταν πρωθυπουργός» είπε ο κ. Μιχελάκης ο οποίος προανήγγειλε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την επανένωση της κεντροδεξιάς.

«Αυτό δεν μπορεί αν γίνει με επικοινωνιακούς όρους γιατί προέχει το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον. Θα γίνουν όλες οι κινήσεις που πρέπει, άλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς και προεκλογικά είχε μιλήσει για πανστρατιά χωρίς όμως να είναι θετικό το αποτέλεσμα» είπε ο κ. Μιχελάκης ο οποίος απέφυγε να σχολιάσει τις γκρίνιες στελεχών της ΝΔ για το αποτέλεσμα προαναγγέλλοντας όμως συζήτηση εντός του κόμματος, με τα μέλη τα στελέχη και τους ψηφοφόρους για το αποτέλεσμα της κάλπης.


«Με ανησυχεί το τι θα γίνει με τη χώρα. Υπάρχουν πιεστικά προβλήματα όπως οι μισθοί, οι συντάξεις και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» σημείωσε ο κ. Μιχελάκης ο οποίος επέμεινε για την ανάγκη συγκρότησης κυβέρνησης κρατώντας όμως μικρό καλάθι.

«Τα κόμματα δεν βάζουν νερό στο κρασί τους, η πρώτη προσπάθεια έγινε από τον Σαμαρά αλλά δεν κατέληξε. Μπήκαν προϋποθέσεις και όταν κάποιος μένει οχυρωμένος πίσω από μία θέση τότε δεν θα έχει αποτέλεσμα» σημείωσε επιμένοντας ότι η εντολή του λαού είναι συγκεκριμένη: Να υπάρξει κυβέρνηση που θα στηρίζεται από πολλά κόμματα, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι στην όποια προσπάθεια θα πρέπει να συμμετέχει και το δεύτερο κόμμα - ο ΣΥΡΙΖΑ.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ