2012-05-10 17:50:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης διηγείται θλιβερό περιστατικό στον ηλεκτρικό μεταξύ ιερωμένου και ζητιάνου
Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα περιστατικο που εγινε σημερα το μεσημερι στη 1.00 στον ηλεκτρικο. Ηταν λοιπον ενας νεαρος που ζητιάνευε μεσα στο βαγονι.

Εγω ακουγα μουσικη και δεν ακουγα τι ελεγε, καποια στιγμη ομως τον ακουσα να φωναζει ''ντροπη σου, εισαι και παπας, να λες για τη χρυση αυγη! Ξερεις τι ειναι αυτοι παπα μου;''. Εκλεισα τη μουσικη, γυρισα και ειδα οτι απευθυνοταν σε εναν ιερεα, και ο τελευταιος του απαντησε ''κατι τετοιους σαν εσενα η χρυση αυγη τους στελνει στον καιάδα!'' και σηκώθηκε να κατεβει γιατι ειχε φτασει η σταση του. Κάποιοι αλλοι είπαν σε ειρωνικο υφος ''μπραβο μπραβο παπά ωραια συμπεριφορα''. Επαναλαμβάνω παντως πως δεν ακουσα απο την αρχη τον διαλογο. Τέλος παντων, ο νεαρος μετα μιλουσε στους επιβατες και τα εβαλε μετα με την εκκλησία που θα έπρεπε να βοηθαει και πως ολοι κοιτουν να "τ' αρπαξουν" και πως "εσας σας φορολογουν το σπιτι, ενω εκεινου οχι" (δειχνοντας με νοημα την αγ
. Βαρβαρα εξω απο τον σταθμο). Δεν ξερω τη γνωμη σας, εμενα παντως μου εκανε μεγαλη εντυπωση το περιστατικο και απογοητευτηκα πολυ, δεν πιστευα πως υπαρχουν ανθρωποι μεσα στην εκκλησια που πιστευουν τετοια πραγματα. Θελω να πιστευω πως ο συγκεκριμενος ιερεας, ειτε εχει οντως αγνοια για τις αρχες που πρεσβευει η συγκεκριμενη παραταξη, ειτε το ειπε εν βρασμω ψυχης, επειδη ισως κινειται καθημερινα με τον ηλεκτρικο κι εχει αγανακτησει με τους δυστυχισμενους ανθρωπους που επαιτουν.. Τι να πω, μπορει και να προσπαθω να δικαιολογησω τα αδικαιολόγητα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φοντάν σοκολάτας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φοντάν σοκολάτας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ