2015-12-11 22:14:17
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!
Ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τους αντιπάλους που θα έχει στο TOP 16 της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Κανείς στο Λιμάνι δεν ασχολείται με τους αντιπάλους στο TOP 16 της Ευρωλίγκας, όπου υπάρχει πιθανότητα ένας εξ αυτών να είναι και ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο νεαρός παίκτης του Θρύλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

Για την πρώτη θέση στον όμιλο: «Πράγματι καταφέραμε το στόχο μας. Ο αρχικός ήταν να δείχνουμε καλό πρόσωπο στο γήπεδο και να παίζουμε το ίδιο καλό μπάσκετ. Ειδικά αμυντικά, αλλά και να βελτιωνόμαστε επιθετικά. Ο Σον μπήκε για λίγο στα τελευταία λεπτά για να δει το πνεύμα και το ύφος της ομάδας ώστε να είναι έτοιμος για τη συνέχεια».

Για το 8-1 και την αδιάφορη –βαθμολογικά- αναμέτρηση με την Εφές: «Δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι. Θέλουμε το νικήσουμε την Εφές και θα το δούμε σαν παιχνίδι πρόκρισης. Σίγουρα μας δίνει αυτοπεποίθηση το 8-1, αλλά εάν οι νίκες συνοδεύονται με καλές εμφανίσεις είναι καλό για εμάς».


Για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο «Μπομπλάν»: «Αυτή τη φορά νικήσαμε και δεν ήμουν μοιραίος εκεί που πάτησα τη γραμμή! Σπάσαμε το αρνητικό ρεκόρ σε αυτό το γήπεδο και είμαστε χαρούμενοι και γι’ αυτό».

Για τους αντιπάλους στο TOP 16 και το ενδεχόμενο να βρίσκεται στον όμιλο ο Παναθηναϊκός: «Δεν μας ενδιαφέρει να διαλέξουμε αντίπαλο. Κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς και κοιτάμε τίποτε άλλο. Όποια ομάδα και να είναι, καλώς να έρθει. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την αντιμετωπίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ